promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Influenszer Jackass-videó a javából
Borítókép:  Torony
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ha nem tudtad magadtól, akkor most jelezzük, hogy ne akarj megenni egy élő polipot.

Nem rég újra sugározni kezdték a Paramount csatornáján a Jackass filmeket, én még annyira sírva röhögtem, hogy ismét belevágtam az MTV-s sorozatba. Kicsit hiányzott, és ha valakik, akkor ez a bagázs mindig jókedvre tud deríteni.  

Akik nem ismernék, azoknak elmondom, hogy a műsorban a srácok önmagukra veszélyes és undorító mutatványt prezentáltak a tévénézőknek, és persze kaptunk mozifilmeket is. A csapat profi volt, mindent megbeszéltek előre, és szakértők vették őket körül az állatságok kidolgozása közben is. Suhanc korunkban mi is csináltunk saját Jackass-filmet, ami remélem soha nem fog előkerülni, pedig valamelyik régi kazettán még megvan.

Közben rájöttem, ha valami újra vágyok, akkor minek nézzek Jackasst, amikor néhány internetes videós van annyira idióta, hogy abszolút marhaságokat vállalnak be. Már csak annyi hiányozna az egészből, hogy Johnny Knoxville és a csapat körbeállnak, és röhögnek, ahogy a csövön kifér. (Amúgy néhány netes videóban szoktak vendégszerepelni.)

Most az egyik kínai influenszer olyat tett, ami egy Jackass epizódban tök átlagosnak lenne mondható. Mivel imádja a tengergyümölcseit, így bevállalt egy kihívást, hogy élve fogyaszt el egy polipot. Én már arra felkapnám a fejem, ha nyersen akarná megenni, de nem, ő élve. Ha a Jackassben csinálják ezt, az persze tök normális és vicces, mert a szakértő által tudják, hogy mi fog történni. A polip meg fog támadni, mert védekezik, és a tapadókorongjaival le fogja szakítani a fél arcodat.

A műsorban ezt valószínűleg Steve-O vállalta volna be, aki minden undorító dolgot meg tudott enni, na meg szerette az állatok közelségét is. Egyszer például egy alligátorteknőssel támadták be a fenekét.

Most viszont a főszerepben a dél-kínai lány lesz, akit én tiszteletbeli Jackass-taggá avatok, mert vagy 10 percen keresztül úgy nyerítettem, hogy még egy telefonhívást is ki kellett nyomnom, mivel nem bírtam beszélni. Igen, ez Jackass!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás