Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Baby: Boldog születésnapot a világ legutáltabb dalának!

Baby: Boldog születésnapot a világ legutáltabb dalának!

Színes

Baby: Boldog születésnapot a világ legutáltabb dalának!

Színes

Toronicza Péter 19:50

Justin Bieber klasszikus és kommersz pophimnusza elmúlt tíz éves.

A nap, amikor megszületett a zenetörténelem egy kultikus dala. A nap, amikor a bolygó egyik fele azt kívánta, bárcsak siket lenne:

2010. február 19-e… Megjelenik YouTube-on a Baby!

Nagyon úgy nézett ki, hogy Justin Bieber dalát, a Babyt soha nem lehet majd lenyomni dislike téren. A több mint 2 milliárdos megtekintéssel rendelkező szerzeményt eddig 12 millión lájkolták, és 11 millió dislikeot kapott.

A legérdekesebb az egészben, hogy a legyőzőjét maga a YouTube töltötte fel, mivel a 2018-as Rewind összefoglaló videóra kezdtek el záporozni a lefelé mutató hüvelykujjak: ez 17 millió utálást tudott összeszedni. A Rewindnek az lenne a lényege, hogy különleges összeállításban bemutassa az év legnagyobb durranásait a YouTube-on, de a közönség szerint anno megint nem ez történt, hanem a cég ismét csak a legeladhatóbb arcokat reklámozta a hirdetők előtt.

Fontos azonban, hogy ettől még akkor is Justin Bieber dala a legutáltabb az egész világon, mivel a Rewind-videó nem zene. Az énekes dala még a South Parknál is kiborította a bilit, így koncert közben nyírták ki Biebert, miközben a Babyt adja elő.

Boldog jubileumi születésnapot Baby!

Borítókép: STUART FRANKLIN / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP