Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bad Boys premier: Smith és Lawrence belépőjétől mindenki megőrült - videó

Bad Boys premier: Smith és Lawrence belépőjétől mindenki megőrült - videó

Színes

Bad Boys premier: Smith és Lawrence belépőjétől mindenki megőrült - videó

Színes

Helmeczi Benjamin 16:16

A rosszfiúk megadták a módját, hogyan jelenjenek meg a Bad Boys 3 premierjén.

Elképesztő dübörgéssel gyűltek össze a sztárok a héten a legelegánsabb Los Angeles-i mozi a Chinese Theatre előtt a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk gálapremierjére.

Will Smith és Martin Lawrence egy égszínkék Porschén döngetett végig a Hollywood Boulvard-on, és fékezett a mozi előtt, ahol King Bach, a net 19 milliós követővel rendelkező sztárja és Nicky Jam fogadta őket.

„17 év volt, mire összejött az új rész, de ez így volt jó. A film pont arról szól, hogy jönnek az újak, mi meg nyomnánk a régit… és a kettő között konfliktus van. Szóval, megérte várni. Martin Lawrence-szel pedig pont olyan jól megértettük egymást, mintha két napja fejeztük volna be az előző filmet. Ja, és ami fontos: még sosem szólítottak meg az utcán azzal, hogy mikor csinálom már meg A boldogság nyomában 2.-t. De azt, hogy mikor lesz már folytatása a Bad Boys-nak, azt naponta. Hát most itt vagyunk!”

- fogalmazott a premieren Will Smith.

Kollégám nemrég arról írt, hogy az IMDb-n már van adatlapja a Bad Boys 4. részének, és a Hollywood Reporter megerősítette a folytatás érkezését.

Borítókép: People