Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vicces tortával lepte meg férje a szülinapos Tóth Gabit

Vicces tortával lepte meg férje a szülinapos Tóth Gabit

Színes

Vicces tortával lepte meg férje a szülinapos Tóth Gabit

Színes

TK - 2020.01.18. 11:11

Tóth Gabi nagyon meglepődött, hogy sztárszakács férje mennyire eredeti ötlettel állt elő.

Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor élete felfordult az utóbbi hetekben, hiszen az énekesnő életet adott közös gyermeküknek, Hannarózának. Természetesen a szülőknek is szükségük van egy kis szabadságra, ebből persze egy verbális adok-kapok lett, aminek a méregfogát már az elején kihúzta Tóth Gabi.

Természetesen a mozgalmas mindennapok közepette is szükség van a születésnapok megünneplésére. Hiába sztárszakács Krausz Gábor, most egy egészen egyedi „születésnapi tortával” lepte meg feleségét:

„Az én humoros szerelmem, amikor terhes voltam 9 hónapon át rohangált nekem sajtért és tejfölért a boltba, mert non-stop azt ettem volna... Most, hogy szoptatok nem eszem tejtermékeket... Sebaj, legyen a tortám egy sparos sajt és híros tejföl (nem reklam) – gondolta a Krausz. Ennél viccesebb szülinapi tortám még sose volt, nagyon köszönöm szerelmem @gabor.krausz! Meg az ajándékot is... (keresd a képen)

32 lettem! De nulla van a tortámon, hisz az életünk most kezdődik igazán a mi gyönyörű kislányunkkal hármasban! Hálás vagyok és leírhatatlanul szerelmes! Szerelmes a férjembe és a Hannikámba! Az életembe! Köszönöm nektek is a sok köszöntést! Boldog vagyok, hogy követtek és szerettek!”

Az én humoros szerelmem amikor terhes voltam 9 hónapon át rohangált nekem sajtért és tejfölért a boltba mert non-stop azt ettem volna.. most, hogy szoptatok nem eszem tejtermékeket ...sebaj legyen a tortám egy sparos sajt és híros tejföl (nem reklam) -gondolta a Krausz ennél viccesebb szülinapi tortám még sose volt nagyon köszönöm szerelmem @gabor.krausz ! Meg az ajándékot is... (keresd a képen) 32 lettem! De nulla van a tortámon hisz az életünk most kezdődik igazán a mi gyönyörű kislányunkkal hármasban! Hálás vagyok és leírhatatlanul szerelmes! Szerelmes a férjembe és a Hannikámba! Az életembe! Köszönöm nektek is a sok köszöntést! Boldog vagyok, hogy követtek és szerettek! #szülinapom #szerelmem #viccesférjemvan #tejfölsajttortaamicsokis

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Természetesen Krausz Gábor Instagramján külön is felköszöntötte feleségét, valamint megmutatta a születésnapi tortát:

„Nagyon boldog születésnapot szerelmem! Hálás vagyok mindenért, ami vagy, ami én lettem melletted. Szeretlek”.

Egy következő bejegyzésben pedig meg is magyarázta Krausz Gábor, hogy miért pont ilyen tortával lepte meg Tóth Gabit:

„Azér’ mer’ 9 hónapig jártam a bótba sajtér’ meg tejfölér’. Te vagy a legjobb feleséganya! Isten Éltessen Életem!” 

Borítókép: Instagram.

Legolvasottabb hírek