promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Autóbalesetet szenvedett Solti Ádám és felesége
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Solti Ádám és felesége oszlopnak csapódtak.

Szó szerint egy pillanaton, és Solti Ádám lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt nagyobb baj. A színész és 24 éves felesége, Bernadett a 7-es főúton haladt, amikor egy autó eléjük vágott.

A színész elmondása szerint autójával a belső sávban haladtak, előttük egy másik autó és egy teherautó ment. Mikor ki akarta kerülni őket, az előtte haladó autós egy pillanat alatt bevágott oda, ahol ők voltak.

„Elrántottam a kormányt, hogy ne ütközzünk össze. Felhajtottam egy járdaszigetre, ahol még napokkal később is látszik a féknyom és a horpadás az oszlopon, ahol nekimentem. Tiportam a féket és próbáltam bekanyarodni a Kánai útra, ahol végül sikerült megállni. Az autó gumija szétrobbant a manőver közben, a borzalmas hang és a fékcsikorgás miatt még a balesettől 100 méterre levő kereskedésből is kiszaladtak megnézni, mi történt.”

- mesélte Ádám a Blikknek.

Mint kiderült, a balesetet okozó sofőrt a rendőrség keresi, mert elhajtott a helyszínről. A színész hiába próbálta megnézni a rendszámát, nem látta. Bár a helyszínen van térfigyelő kamera, a felvételeken sem látszódik a rendszám, így lehetséges, hogy sosem találják meg a sofőrt.

„Nem kártérítést szeretnék a másik sofőrtől, csak annyit, kérjen bocsánatot. Főleg azért, mert otthagyott, pedig nem tudhatta, esett-e bajunk."

- fogalmazott Ádám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás