promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csak szerepet játszik” – Jáksó keményen kritizálta Sebestyén Balázst
Borítókép:  Life.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sláger FM reggeli műsorának új műsorvezetője, Jáksó László éles véleményt fogalmazott meg a rivális csatorna, a Rádió 1 sztárműsorvezetőjéről, Sebestyén Balázsról.  

A Sláger FM reggeli műsorának új házigazdája van Jáksó László személyében. A korábban több rádiós és televíziós műsort is vezető Jáksó pár napja állt munkába, máris éles véleményt fogalmazott meg Sebestyén Balázsról. Szerinte ugyanis Balázs csak szerepet játszik.

„Aki egy kicsit is ismeri őt személyesen, pontosan tudja, mekkora távolság van a kommunikált énje és a valódi között. Ilyen értelemben miért ne froclizhatnám? Pontosan tudom, hogy őt ez hogy érinti, és ez engem mulattat”

fogalmazott Jáksó a Blikknek.

A Heti Hetes korábbi műsorvezetője azt is elárulta, hogy amikor együtt dolgozott még a Class FM-nél, Sebestyén Balázzsal, Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, akkor úgy látta, mintha a három rádiós még utálná is egymást.

„Lehet, azóta megbékéltek, de sokkal inkább azt gondolom, ezt csak eljátsszák. Egyedül Rákóczi ér ott valamit. Szerintem kamuznak arról, hogy reggelenként lazán, vidáman beszélgetnek, és megbűvölten hallgatják Balázs elméleteit”

– mesélte. Egyúttal úgy látja, hogy az a műsorformátum, amit Balázsék csinálnak már rég elavult. 

„Ez már a Boros-Bochkor éra végén is idejétmúlt volt! De miután nekik bejött, azóta mindenki hullamereven, üveges szemmel ezt másolja. Való igaz, ez egyszer jó volt: jól állt Boros Lajosnak és Bochkor Gábornak”

– tette hozzá.

A bulvárlap megkereste Sebestyén Balázst is, de nem kívánt reagálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás