Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Győzike: „Ennek akkor lesz vége, ha lelőnek”

Győzike: „Ennek akkor lesz vége, ha lelőnek”

Színes

Győzike: „Ennek akkor lesz vége, ha lelőnek”

Színes

TK 12:06

Gáspár Győző befizette a NAV részére a 19 milliós bírságot, ám újra bíróság elé kell állnia.

Győzike és családja számára rosszul végződött az 2019-es esztendő, és rosszul indul a 2020-as.

Gáspár Győző ellen pár nappal ezelőtt emelt vádat a Nógrád Megyei Főügyészség, költségvetési csalás miatt. A showman a Ripostnak beszélt az újabb kálváriáról:

„Kezdjük ott, hogy eleve szó sem volt arról, hogy bármilyen autókat behoztam volna az országba 2012 és 2016 között. Egyszerű tartós bérletekről volt szó, de elfogadtam, hogy be kell fizetnem 19 milliót, így meg is tettem. Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy valamilyen nagy hatalmú embert megbánthattam valamivel, ezért bármi áron tönkre akar tenni!”

Győzike áldozatnak tartja magát, és biztos benne, hogy azért akarják ráhúzni a vizes lepedőt, mert valamilyen nagyhatalmú embernek keresztbe tett:

„Tehetek bármit, én már adócsaló leszek az egész ország szemében akkor is, ha végül felmentenek. Hergelik ellenem az embereket és ez a hercehurca nagyon megvisel engem és persze a családom többi tagját is. Amikor már éppen kezdenek rendbe jönni a dolgaink, akkor mindig előhúznak valamit a kalapból. Ki merem mondani, hogy áldozat vagyok és attól tartok, hogy ennek az egésznek csak akkor lesz vége, ha lelőnek…” 

A zenész azt is elmondta a lapnak, hogy nem csak őt vette elő a hatóság, hanem édesapját, testvérét, és Evelin nevű lányát is.

Borítókép: Gáspár Győző és családja. Forrás: Instagram.