promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Távozik A mi kis falunk sokak által kedvelt szereplője
Borítókép:  Port.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mi kis falunk szereplője, Molnár Áron úgy döntött, távozik a sorozattól.

Zajlik az élet A mi kis falunk körül. Míg múltkor arról számoltunk be, hogy Gömöri András Máté lesz a sorozat izomagyú bajkeverője. Addig most az RTL Fókusz című műsorából az derült ki, hogy távozik a sokak által kedvelt szereplő, Molnár Áron, akit Matyiként ismertek meg a nézők.

A színész a Fúkusznak elárulta, nagyon hálás a sorozatnak az elmúlt négy évért, sok jó embert és nagyon klassz stábot ismert meg. Molnár Áron hosszas gondolkodás után döntött úgy, távozik. Szeretne ugyanis időt szánni zenei projektjére, a noÁrra.

„Nem tudok és nem is akarok másokat hibáztatni, ez egy nagyon jól működő csapat, fantasztikus és nagyon alázatos színészekkel. A döntés az enyém, és elképzelhető, hogy még találkozunk az életünk folyamán. Matyi a részem, és az is marad. Óhatatlan velejárója ugyanakkor egy ilyen produkciónak, hogy a karakter nem igazán fejlődik és inkább helyzetkomikumokba kerülnek bele, és nem a karakter íve fejlődik" – mondta Molnár.

A rendező, Kapitány Iván megértéssel fogadta a döntést. Úgy látja, tudomásul kell venni, ha valaki ráun egy sorozatra.

„George Clooney a harmadik évad után távozott a Vészhelyzetből, ami aztán még megért jó pár évadot.  Azt gondolom, Áron életében eljött az a pillanat, amikor már a sorozatban nincs akkora vonzerő a saját karakterét illetően, így más feladatok, másfajta impulzusok kerültek előtérbe" – mondta a rendező.

(Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás