Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior elhalasztotta az esküvőt

L.L. Junior elhalasztotta az esküvőt

Színes

L.L. Junior elhalasztotta az esküvőt

Színes

TK - 2020.01.14. 18:18

Körtvélyessy Kinga csak az utolsó pillanatokban mondta el L.L. Juniornak, hogy hova fognak utazni.

Karácsony környékén mutatta be L.L. Junior azt a dalt, amit kisfia emlékére írt.

2020 első napjaiban pedig elérkezett az énekes 39. születésnapja, ami a tavalyi tragédia miatt most egy kicsit csendesebben telt – erről mesélt a Blikknek L.L. Junior:

„Az év utolsó fellépésére elkísért Kinga, utána pedig mentünk is a meglepetéswellnessre. A hegyekbe utaztunk egy hotelbe, amit a feleségem nézett ki, és mesébe illő volt. Csak a pihenés és a lazulás volt a fő cél. Úgy beszéltük meg, hogy ez most a „mi időnk”, ami csak kettőnkről szól.”

Az énekes hatéves kisfia, Lacika csak később tudta felköszönteni édesapját:

„Ez most visszafogott ünnep volt, de egyáltalán nem bántam. Megfogadtam, hogy egy kicsit kivonulunk a telefonos és internetes világból is, ezért napközben rá sem néztünk a mobilokra. Egy idő után már képzelődtünk, és hiába nem csörgött vagy jelzett, mégis úgy éreztük, hallottuk, mintha valaki keresne minket. Akkor jöttünk rá, hogy mekkora függőség is ez, és mi pont ettől akartunk megszabadulni pár napra. Mivel Lacika nem jött velünk, így ő utólag kívánt boldog születésnapot. Édes volt nagyon, bár egy kicsit elégedetlen, mert nem volt torta, pedig azt nagyon várta. Ám idén nem kellett se torta, se ajándék, az együtt töltött időt, a szeretetet és az életet ünnepeltük.”

A zenész és felesége 2019 elején házasodott össze Dominikán, ám a szűkebb család is ott szeretett volna lenni, így a házaspár elhatározta, hogy 2020-ban Magyarországon is csinálnak egy lagzit, ám ezt a tragédia keresztülhúzta számításaikat:

„Ennek most még nincs itt az ideje. Szeretjük egymást, boldogok vagyunk, de egy ilyen nagy ünneplés meg korai lenne. Bár úgy terveztük, hogy 2020-ra már a család is láthassa, ahogy örök hűséget fogadunk egymásnak, ezzel még várunk. Majd ha letelik a gyász időszaka, de azt sem lehet, és nem is kell siettetni. Majd mindent a maga idejében.”

A gyász alatt nem igazán írt dalt L.L. Junior, ám lassan ennek is itt van az ideje:

„A munka nagyon jó. Eltereli a figyelmemet, de fel is tölt, ráadásul ezek a bulizó számok mindig jó kedvre derítik az ember.”

Borítókép: L.L. Junior. Forrás: NLC.