promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fedetlen keblekkel ünnepelte az Oscar-jelölését Florence Pugh – fotó
Borítókép:  Hollywood Reporter
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meztelen képet posztolt a fiatal színésznő.

Florence Pugh 2014-ben az Eszmélet című filmben mutatkozott be, mint fiatal színésznő, azóta pedig több kiemelkedő alakítással örvendeztetett meg minket, elég csak a Lady Macbeth-et, a Családi bunyót, a Fehér éjszakákat, vagy a Kisasszonyokat említenünk.

Utóbbiért már több jelölést, illetve díjat bezsebelt már, de egyik sem érhet fel az Oscar-hoz. Florence Pugh-t a Greta Gerwig filmjében nyújtott alakításáért az Amerikai Filmakadémia díjra jelölte a Legjobb női mellékszereplő kategóriában.

A fiatal színésznő még ágyban volt, amikor telefonon értesítették az örömteli hírről. Pugh annyira boldog volt a jelölés miatt, hogy meg is feledkezett arról, hogy meztelen, közben pedig valaki képeket készített arról, hogyan reagál a hírre.

Míg az első képen még a takaró eltakarja a melleit, a második képen már két avokádóval kellett lefednie.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Before the moment.. the exact moment. #nominated #forafuckingoscar!!!!!!

Florence Pugh (@florencepugh) által megosztott bejegyzés,

A legjobb női mellékszereplő kategóriában Pugh mellett olyan színészeket jelöltek, mint Kathy Bates (Richard Jewell balladája), Laura Dern (Házassági történet), Scarlett Johansson (Jojo nyuszi), és Margot Robbie (Botrány).

A 92. Oscar gálát február 9-én, vasárnap rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban, amelyet a Duna Televízió élőben fog közvetíteni helyi idő szerint február 10-én hajnali 2 órától.

Florence Pugh-t hamarosan a Marvel 4. fázisának első filmjében, a Fekete Özvegyben láthatjuk majd Scarlett Johansson oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás