promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megxit: Harry és Meghan élő műsorban teregetheti ki a családi szennyest
Borítókép:  Meghan hercegné (b), Harry herceg (k) és Vilmos herceg (j). Forrás: AFP/Tolga Akmen.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

II. Erzsébet magához hívatta Károlyt, Vilmost és Harry-t.

Lassan lejár az a 72 órás ultimátum, amit II. Erzsébet királynő adott unokájának, Harrynek, és feleségének, Megannek, hogy megállapodjanak a királyi családdal a további életükkel kapcsolatban.

A brit (bulvár)lapok egymást licitálják túl a palotai hírek terén. A királyi ház munkatársai attól tartanak, hogyha még jobban eldurvul a helyzet a felek között, és nem sikerül megállapodást kötni, akkor Harry (és Meghan) édesanyja, Diana példáját követve, televíziós műsorban mondja el döntésük okát. 

Mint utaltunk rá ez nem lenne példa nélküli a brit királyi család életében, hiszen 1995-ben Diana a BBC-nek adott interjújában számolt be férje, Károly hűtlenségéről, ami miatt teljesen megromlott egészségi állapota.

A Daily Mail úgy értesült, hogy Meghan és tanácsadói már felvették a kapcsolatot az egyik legnépszerűbb amerikai show házigazdájával, Oprah Winfrey-vel egy esetleges interjú érdekében.

A Mirror szerint Harry és Meghan már kész fegyverarzenállal indulna harcba: szexizmussal és rasszismussal vádolhatják meg a királyi családot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás