promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány a palotában: 72 órás ultimátumot kapott Harry és Meghan
Borítókép:  Harry herceg és Meghan Markle. Forrás: AFP/Toby Melville.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A brit királyi ház tagjai egyre biztosabbak abban, hogy Meghan, és kisfia már nem fog visszatérni Nagy-Britanniába.

Néhány napja robbant a bomba, miszerint Harry herceg és Meghan hercegné tulajdonképpen szakít a brit királyi családdal. A hír hallatán – a pletykák szerint – II. Erzsébet tajtékzik dühében.

A The Sun értesülései szerint még nagyobb a botrány, mint amire számítani lehetett. A királynő úgy érzi, hogy unokája, Harry elárulta őt, és a lap forrásai szerint 72 órás ultimátimot adott a fiataloknak, hogy egyezséget kössenek az udvarral a további feladataikat illetően. A legfontosabb, hogy a későbbiekben milyen szerepe lesz Harrynek és Meghannek a királyi családon belül.

Tovább borzolja a kedélyeket, hogy állítólag Harry napokon belül Kanadába utazik feleségéhez, valamint kisfiához, és utalást sem tett arra, hogy egyáltalán szándékában áll-e visszatérni Londonba – állítja a lap.

A The Sun szerint a királynő abban bízik, hogy olyan megegyezés fog születni, amely követendő példa lesz azon királyi leszármazottaknak, akik a családon kívüli, azaz a civil életet választják maguknak.

A kérdés rendezését illetően vannak kétségek, hiszen Harry eddig semmilyen választ nem adott. Sőt, a bejelentés óta nem beszélt sem a nagyanyjával, sem az apjával. A lap értesülései szerint a királyi család tagjaiban kétségek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy Meghan egyáltalán vissza fog-e térni Nagy-Britanniába valaha.

A The Sun a másik oldalról is információkat szerzett. Ezek szerint Meghan úgy érzi, hogy semmi keresnivalója sincs már a szigetországban, hiszen érzése szerint a bejelentés óta gyűlöletcunami éri őt minden lehetséges platformon. Ennek ellenére a fiatal pár reménykedik abban, hogy a sussexi hercegi címet, és az ahhoz folyósítandó pénzösszeget (bírálóik szerint erről is le kellene mondaniuk) megtarthatják – ez volt II. Erzsébet nászajándéka.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás