Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez nem a Titanic: DiCaprio kimentett egy embert a tengerből

Ez nem a Titanic: DiCaprio kimentett egy embert a tengerből

Színes

Ez nem a Titanic: DiCaprio kimentett egy embert a tengerből

Színes

Toronicza Péter - 2020.01.10. 09:38

Remélem Rosenak a Titanicból továbbra is szörnyű bűntudata van.

Most dobjuk sarokba a Titanicos vicceket, mert Leonaro DiCaprio valóban hősként cselekedett, és az év végi pihenést félredobva indultak el a barátnőjével (Camila Morrone) a vízbe esett férfi keresésére a Karib-tengeren. A segélyhívásra december 30-án lettek figyelmesek, és már azt is tudjuk, hogy a Club Med nevű jacht adta le, mivel a legénységük egyik tagja a vízbe esett.

Két dolog van, ami nem segített a dolgon: az egyik az, hogy vihar volt, a másik pedig az, hogy a vízbe esett férfi a People magazin szerint felöntött a garatra. Ez Leot nem érdekelte, egy ember veszélyben volt, ezért megindult a hajójával a felderítésre.

A férfi már 11 órája harcolt az életéért a vízben, amikor DiCaprio rábukkant. Ekkor már csak az Oscar-díjas színész hajója volt kint, és ha Leo nem talál rá, akkor egészen biztos meghal – ment le a nap, és egy vihar is készülőben volt.

DiCaprio hajójának a kapitánya elmondta, hogy ez óriási mázli, mivel egy a milliárdhoz volt az esélye annak, hogy megtalálják a vízbe esett férfit.

A szerencsés szerintem duplán örült, mert az egy dolog, hogy megmenekülsz, de ha Leonaro DiCaprio ment meg, az bizony parádés.

Borítókép: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP