promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon az „Influenza” című daltól kigyógyulsz az influenzából?
Borítókép:  Náksi vs. Brunner offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Náksi vs. Brunner slágere korunk egyik népbetegségére akarta már 2000-ben is felhívni a figyelmet.

Aki akar, az még adathat be magának influenza elleni oltást, de nekem már teljesen felesleges, mivel megtalált a förtelmes kór. Ennek teljes mértékben örülök, mert amikor a többi ember szenved majd vele, én vigyorogva fogok mászkálni, mint Penge a napfényben, kinevetve vámpírtársait.

Az influenzás megbetegedések száma karácsony előtt emelkedett, de mivel az ünnepek alatt szinte mindenki otthon volt, a vírus nem tudott úgy terjedni. Magyarországon az elmúlt évek tapasztalatai alapján január végén, február elején szokott tetőzni a járvány, szóval közeledünk a csúcshoz, én meg remélem a héten már túl leszek rajta.

Addig is nagy erőkkel hallgatom a kamillás teák és gyógyszerek hada mellett a világ legjobb influenzából kigyógyító szerzeményét, vagyis az Influenzát!

Náksi vs. Brunner a 2000-es évek meghatározó producer párosa volt, akik főleg a Club Sandwich című mixlemez-sorozatukkal szereztek maguknak nagy elismerést. Az Influenza az egyik kezdeti szárnypróbálgatásuk volt, de talán ők sem gondolták, hogy a dal még 2019-ben is a járvány egyik himnusza lesz. Nem mondom, hogy 100 százalékosan jobban érzem magam tőle, de mindenképpen javít a közérzetem, amikor hallgatom.

A gagyiságát nem lehet megkérdőjelezni, amihez társul egy zseniális, akkori korban népszerű szexista klip is. A sztori szerint a duó csorgatja a nyálát egy vörös démonra, akit megpróbálnak megtalálni, de egy orvosi rendelőben kötnek ki. Beöltöznek orvosnak, mert miért ne, és ezután érkezik is a sok beteg. Ki nem találnánk, de ebből az összes nő. Persze a páros nem ússza meg, hiszen kapnak olyan beteget, akivel nagyon nem akarnak mit kezdeni. Azonban jönnek apácák is, akiknek elég egy kis köptető, hogy rögtön ledobják a textilt, és egy hard techno partyban érzzék magukat.

A videóban természetesen mindenki influenzás, de remélhetőleg Náksi vs. Brunner slágere kigyógyítja majd a szenvedőket. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás