Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Barbie babává operáltatta át magát az élő Ken baba – fotó

Barbie babává operáltatta át magát az élő Ken baba – fotó

Színes

Barbie babává operáltatta át magát az élő Ken baba – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 19:50

Rodrigo Alves egy vagyont költött rá, hogy úgy nézzen ki, mint a Ken baba.

650 ezer dollárt, vagyis nagyjából 192 millió forintot költött plasztikai műtétekre az elmúlt évtizedben a most 36 éves Rodrigo Alves, hogy úgy nézzen ki, mint Ken baba.

Ez az egész projekt úgy fest, teljesen felesleges volt, ugyanis a férfi a This Morning című amerikai műsorban beszélt arról, hogy transzemű nőként fogja élni ezentúl az életét.

„Csodálatos érzés, hogy végre elmondhatom az egész világnak: lány vagyok. Az emberek Kenként ismernek, de belül igazából mindig Barbie voltam”

– fogalmazott Alves, aki arra kérte az embereket, hogy ezentúl Roddy-nak hívják, valamint ha nem névszerint említik őt, akkor a „he” helyett a „she”-t használják.

Rodrigo Alves később az Instagram-on beszélt arról, hogy 2018-ban ébredt rá arra, hogy mi is szeretne ő igazán lenni. Mindez egy profi fotózáson történt, ahol nőként volt jelen.

2020. január 5-én aztán Rodrigo újjászületett. A plasztikai beavatkozások után büszkén mutatta meg új külsejét a világnak, és köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt az átalakulásában.

Borítókép: Insider