Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amikor a villamosvezető végre nyer a BMW-vel szemben

Amikor a villamosvezető végre nyer a BMW-vel szemben

Színes

Amikor a villamosvezető végre nyer a BMW-vel szemben

Színes

Toronicza Péter - 2020.01.06. 19:49

A román villamos sofőrje megtette, amit itthon még senki sem mert: letakarította a BMW-t a sínről.

A legtöbb autós azt hiszi, hogy ő az atyaúristen a kis járgányával, amikor felhajt a villamossínre. Pedig valamit meg kell súgjunk nekik: a villamos igaz, hogy lassabb, de sokkal erősebb. Ez rendre a fővárosban is bebizonyosodik, legutóbb például 2019 novemberében, amikor egy Citroën került összetűzésbe Góliáttal. A Döbrentei térnél a sofőr már a sárgánál elindul, hogy kapjon az arcába még egy sárgát.

Budapesten persze továbbra is probléma, hogy néhány autós imádja a villamossíneket használni közlekedésre, miközben nem is villamost vezet. Az már a csúcs, amikor le is parkol valaki a villamossínen, de akkor már tényleg az utasoknál is lincselési hangulat alakul ki.

Románia fővárosában most hősként ünnepelnek egy villamosvezetőt, aki letolta a fenébe a sínről az útjában lévő BMW-st. Az úriember trendi BMW-sen is van felöltözve, és olyan jelenetet is rendez, mint akinek tökre igaza van. Ehhez még nyilván a csajának is ki kell szállni nyávogni. 

Itt kérek előre elnézést a sztereotípia miatt, mert nem minden BMW-s bunkó.

Sajnos a villamosvezető akármennyire is hős, szabálytalan, amit tesz, szóval a fővárosi lázadók ne kezdjék el utánozni. Azonban élvezzék ki a pillanatot, mert megtette azt, amit nálunk még senki sem mert.

Villamosvezető–BMW 1-0

Borítókép: DANIEL MIHAILESCU / AFP

Legolvasottabb hírek