promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Golden Globe: Scarlett Johansson megmutatta az ikreket, míg Jennifer Lopez becsomagolta magát
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megmutatjuk, hogy milyen ruhákban vonultak fel a sztárok a 77. Golden Globe vörösszőnyegén.

Amikor kihirdették a 77. Golden Globe-jelöltjeit, biztosra vettem, hogy a Netflix tarolni fog. 34 nevezést kapott, míg az HBO csak 15-öt. Ricky Gervais, a gála házigazdája a nyitóbeszédében még poénosan meg is jegyezte, hogy előre oda lehetne adni a Netflixnek az összes díjat, mert úgyis ők nyerik meg.

Ehhez képest orbitális nagy pofont kapott a médiaszolgáltató, mindössze két díjat sikerült bezsebelniük. Scorsese The Irishman-je sem hozta meg a várt sikert, a rendezőgéniusz új gengszterfilmjét Sam Mendes 1917 című háborús drámája nyomta le. De a többi kategóriában is érdekesen alakult az eredmény.

Ilyen rangos eseményeken mindenkit elsősorban az érdekel, hogy kik kapták meg végül a díjakat, de emellett arra is sokan rákeresnek, hogy a világsztárok milyen ruhakölteményekben jelennek meg a gálán. Természetesen a Golden Globe sem maradhatott ki, ebből is összeállítottunk egy galériát, amiben láthatunk napszemüveges Joaquin Phoenix-et, tetovált hátú Scarlett Johansson-t, és „becsomagolt” Jennifer Lopez-t is.

[[g]]

Az idei Golden Globe érdekessége az volt, hogy idén először szolgáltak fel vegán ételeket. Néhány napja írtunk róla, hogy milyen menüvel készültek a sztároknak erre az eseményre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás