promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Járókelők kezdték el Gesztesi Károly újraélesztését
Borítókép:  Gesztesi Károly. Forrás: Bocskai Rádió.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szombaton, tragikus hirtelenséggel hunyt el Gesztesi Károly, az ország egyik kedvenc színésze és szinkronhangja.

Ahogy arról portálunk is beszámolt Gesztesi Károly autójában lett rosszul szombat délután.

Rengetegen posztoltak közös képet vagy egy szép emléket Gesztesi Károllyal kapcsolatban, mi Szandi posztját tettük közzé.

Most azonban mind a két bulvárlap, a Blikk és a Bors is új részleteket tett közzé a tragédiával kapcsolatban.

A Bors úgy értesült, hogy járókelők kezdték el újraéleszteni a színészt, ezzel párhuzamosan pedig egyszerre több hívás is érkezett az Országos Mentőszolgálathoz azzal kapcsolatban, hogy a Ferdinánd híd mellett valaki rosszul lett. Ugyanis az arra haladó hivatásos sofőrök, tehát taxisok és teherautó-vezetők tudták, hogyha valaki a forgalommal szemben áll félre, az egyértelműen vészhelyzetre utal.

A lap információ szerint több esetkocsi is érkezett a hídhoz, ahol 50 percen keresztül próbálták újraéleszteni Gesztesi Károlyt. A Bors is megerősítette, hogy a színész fia, Gesztesi Máté is a helyszínre érkezett.

A Blikk arról ír, hogy a színész moziban volt, ahonnan Szegedre indult, ahol 19 órától a Páratlan páros című darabot mutatták volna be a Gesztesi főszereplésével, ám 15.03 perckor a járókelők már a mentőket hívták. Egy ismerős a következőket mondta a Blikknek:

„Márkó várta haza, hogy beszélgessenek. Már a nyarat tervezték, hogy mikor menjenek nyaralni, és hogy mikor lesz végre olyan jó idő, hogy újra használni tudják a medencét. Sajnos erre már nem kerül sor.Azonnal értesítették a családot, végül a legnagyobb fia ment oda. Máté nagyon erős volt, de fel sem fogta, mi történt. Sokáig hitte, hogy csak egy félreértésről van szó, hogy valaki téved, de sajnos nem így történt.”

A Blikknek nyilatkozott Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezetője, aki szombat reggel még beszélt a színésszel, és a szilvesztert is együtt töltötték:

„Sokat beszélgettünk karácsony előtt és szilveszterkor is, elégedett volt az évével, bár az is igaz, hogy érezte, túlhajtotta magát. 200 előadása volt, éppen ezért szeretett volna egy kicsit pihenni, emellett tele volt tervekkel. Elkezdte összeszedni magát, bizonyítani szeretett volna édesanyjának és a gyermekeinek, hogy az élete rendes kerékvágásba került. Teológiát tanult, szombaton részt is vett az akadémián egy előadáson, utána jelezte nekem, hogy találkozunk majd az istentiszteleten, de már nem érkezett meg. Fia, Máté hívott, hogy mi történt, én pedig Pajor Tamás barátunkat kértem meg, hogy kísérje el a baleset helyszínére, ahol még próbálták újraéleszteni Károlyt. Károly kapaszkodott Istenbe, és hiszem, hogy hitben költözött el az Úrhoz. Sok mindennel kellett megbirkóznia az utóbbi években, de őszinte volt a hibáival kapcsolatban és sokat imádkozott. Nagyon igyekezett. Annál nagyobb fájdalom nem is létezhet, amikor egy édesanyának kell eltemetnie a fiát.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás