Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Vera érzelmes sorokat írt Gesztesi Károly halála kapcsán

Tóth Vera érzelmes sorokat írt Gesztesi Károly halála kapcsán

Színes

Tóth Vera érzelmes sorokat írt Gesztesi Károly halála kapcsán

Színes

HZS 18:48

Életről és halálról írt bejegyzést Tóth Vera Gesztesi Károly halálát követően.

Gesztesi Károly halála kapcsán sokan, sokféleképp megemlékeztek. Szandi például egy igen szívet melengető képest osztott meg a követőivel. Míg Tóth Vera énekesnő életről és halálról gondolkodott el. Gondolatait pedig egy hosszabb bejegyzés formájában tárta a nyilvánosság elé. Érdemes egy percre megállni, s a szavak, mondatok mögé nézni.

„Miközben nézem, ahogy ez a kis élet cseperedik, az elmúlt napok eseményei jutnak eszembe. Egyre jobban helyre kerül bennem egy gondolat, amit már nagyon sokszor hallottam: Hogy a halál adja meg az élet értelmét, az élet meg a halálét... hm... Múlt év végén összegyültek a felhők és annyit bosszankodtam a gyarlóság miatt, annyit vívódtam magamban mások rámerőltetett ego harcaiban, hogy néha felemésztett”

– kezdi Tóth Vera, miközben tertvére, Tóth Gabi gyermekét tartja karjaiban. Majd így folytatja:

„Most pedig itt ülök, nézem ezt kis csöppöt és olvasom Ördög Nóri posztját, amiben arról ír: Most vagyunk itt, most vagyunk együtt, most kell jól csinálni... Megállok: Amilyen ijesztő is néha az elmúlás gondolata, egyszerre olyan csodálatos érzések fognak el, mikor látom, hogy egy kicsi élet milyen védtelen és mennyire rád van utalva. Ez a valóság... szóval... nézem ezt a pici lányt, könnybe lábad a szemem és másodpercenként, sorban, nevetve hatódom...”

Konklúzióként pedig Tóth Vera arról ír, hogy

„mennyivel többet ér az, hogy itt vagyunk egymásnak, hogy táplálunk egy új reményt, hogy tervezünk, hogy jók akarunk lenni...”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miközben nézem, ahogy ez a kis élet cseperedik, az elmúlt napok eseményei jutnak eszembe. Egyre jobban helyre kerül bennem egy gondolat, amit már nagyon sokszor hallottam: Hogy a halál adja meg az élet értelmét, az élet meg a halálét...hm.. Múlt év végén összegyültek a felhők és annyit bosszankodtam a gyarlóság miatt, annyit vívódtam magamban mások rámerőltetett ego harcaiban, hogy néha felemésztett. Most pedig itt ülök, nézem ezt kis csöppöt és olvasom Ördög Nóri posztját, amiben arról ír: Most vagyunk itt, most vagyunk együtt, most kell jól csinálni... Megállok: Amilyen ijesztő is néha az elmúlás gondolata, egyszerre olyan csodálatos érzések fognak el, mikor látom, hogy egy kicsi élet milyen védtelen és mennyire rád van utalva. Ez a valóság.. szóval... nézem ezt a pici lányt, könnybe lábad a szemem és másodpercenként, sorban, nevetve hatódom... Istenem, hogy eltörpülnek azok a kényelmetlen érzések, nevetséges semmikké válnak a lelketlenek, mennyivel többet ér az, hogy itt vagyunk egymásnak, hogy táplálunk egy új reményt, hogy tervezünk, hogy jók akarunk lenni... és csak telnek a percek, megragad a pillanat, nyugalom és babaillat árasztja el a szobát, én meg hagyom magam, hadd éljem... eközben a baba teste elernyed a vállamon...érzem, mindketten biztonságban vagyunk... #vigyázunkrád #kicsilány #valódi #érzések #igazak #jók

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: pingvinpatika