promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Cameron Diaz kislánya
Borítókép:  egy 2014. május 15-i képen Benji Madden (b), Vicky Vlachonis író, és Cameron Diaz. Forrás: AFP.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két éve egy elszólásból derült ki, hogy Cameron Diaz egyáltalán felhagyott a színészettel.

Cameron Diazról az utóbbi években szinte semmit sem lehetett hallani. Az IMDb szerint utolsó szerepét még 2014-ben forgatta. Rá egy évre feleségül ment a Good Charlotte zenekar egyik tagjához, a hét évvel fiatalabb Benji Maddenhez.

2017-ben Salma Blair – akivel együtt forgatták az Édes kis semmiséget – elárulta, hogy szívesen elkészítette volna a film második részét, ám Cameron Diaz visszavonult.

Most pedig Cameron Diaz és Benji Madden nyílt levélben adták a rajongók tudtára, hogy megszületett kislányuk:

„Boldog új évet kívánnak Maddenék! Boldogok, áldottak és hálásak vagyunk, hogy azzal kezdhetjük az új évtizedet, hogy bejelentjük: megszületett kislányunk, Raddix Madden. Azonnal belopta magát a szívünkbe, és vele lett teljes a családunk. Bár nagyon örölünk a hírnek, de meg akarjuk óvni a magánéletét, ezért nem fogunk róla képeket, vagy egyéb dolgokat megosztani róla. Azon kívül, hogy irtó cuki!”

A Daily Mail cikkében arra utal, hogy a babát béranya hordhatta ki, ugyanis mutatta egy pár fotót Cameron Diaz-ról, ami állításuk szerint 2019. november 22-én készült. Ezen pedig nyoma sincs annak, hogy a színésznő babát várna.

@benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás