Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Saját lánya trollkodta meg karácsonykor Martin Scorsesét

Saját lánya trollkodta meg karácsonykor Martin Scorsesét

Színes

Saját lánya trollkodta meg karácsonykor Martin Scorsesét

Színes

Toronicza Péter 21:21

A Scorsese családnál nem múltak el trollkodás nélkül az ünnepek.

Talán még az is találkozott a hírrel, hogy Martin Scorsese beolvasott a Marvel-univerzumnak, aki annyira nincs is otthon a mozi témában. A Disney-Marvel páros a Bosszúállók: Végjáték után jól megérdemelt pihenőre vonult, mivel ebben az évben megszerezték maguknak a világ legtöbb bevételét hozó filmje címet, amit James Cameron Avatarjától csakliztak el.

A Marvel-rajongóknak már nem kell sokat várniuk, mivel jövőre érkezik a Fekete Özvegy, de addig Scorsese csinálta nekik a fesztivált. Gyakorlatilag kijelentette, hogy a Marvel alkotások egyáltalán nem filmek, és vidámparkokhoz hasonlította őket. Olyan messzire ment el a múltkor, hogy kijelentette, ezek alkotások szerinte mérgezik a mozit, és lehet Az ír után nem is rendez többet. Ezt azért abszolút ne vegyük komolyan.

Bob Igert, a Disney vezérét közben már annyira izgatja, hogy Scorsese fikázza őket, hogy személyesen szeretne találkozni vele, hogy ezt megbeszéljék.

Míg ez az egész tart, addig Martin Scorsese lánya, Francesca Scorsese megszívatta apukáját karácsonykor. Az Instagrammra tette ki, hogy ő bizony Marveles csomagolópapírral terítette be Martin ajándékát:

„Nézzétek, mibe csomagoltam apukám karácsonyi ajándékát.”

A nagyságát elnézve nem a Bosszúállók: Végjáték díszdobozos kiadását kapta a rendező. Szegény akkor kapott volna még szívinfarktust.

Borítókép: Mark RALSTON / AFP