promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor győztese a döntő előtti pillanatokban tudta meg, hogy barátnője megcsalta
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor győztese, Ruszó Tibi még nem tudja, hogy Budapestre fog-e költözni vagy sem.

Ahogy arról beszámoltunk, Ruszó Tibi nyerte az RTL Klubon futó X-Faktor idei szériáját.

A fiatal énekes fel sem tudta fogni, hogy ő lett a győztes, ám a Blikk most arról ír, hogy Ruszó Tibi hatalmas lelki teherrel lépett színpadra. Az már korábban nyilvánosságot kapott, hogy az énekest kidobta a barátnője, ám a fiú egy szerenáddal végül is visszahódította a lány szívét.

A verseny döntője után azonban a lapnak a következőket mondta az énekes:

„Nehéz erről úgy beszélni, hogy ne sírjam el magam. Kiderült, hogy becsapott, és volt más férfi az életében, de erről nem tudok beszélni, nagyon fáj...”

Majd azzal folytatta, hogy most nagyon elfáradt, és csak pihenni szeretne:

„Három hónapja vagyok itt, nagyon elfáradtam. Szeretnék pihenni, mert érzem, hogy ez sok volt. Utána pedig visszamegyek az iskolába, mert már hiányoznak a többiek.”

A fiatal énekes édesanyja bőbeszédűbb volt fiánál:

„El sem tudom mondani, mennyire büszkék vagyunk rá. De nemcsak mi, a család, hanem a falu, sőt az egész járás! Mindenki szavazott Tibire, amit nagyon köszönünk nekik – kezdte a Blikknek Ruzsina asszony, aki későbbi terveikről is mesélt. Tibi nagyon aranyos volt, azt mondta, a nyereményből szeretne egy szép új házat venni a családnak. Szeretné, ha mindenünk meglenne. Azt még nem döntöttük el, hogy otthon keresünk-e egy újat, vagy esetleg Budapestre költözünk. Tudom, hogy Tibit a munka ide fogja szólítani, de nem jöhet egyedül Pestre, az sok lenne neki. Még fiatal, egy gyerek, aki nem lehet egyedül. Mi is jövünk majd vele, de eleinte lehet, hogy csak én. Nagyon féltem őt, hogyan tudja majd kezelni ezt az egészet. Azon gondolkozom, hogy valószínűleg pszichológust fogadunk mellé, nehogy összetörje őt ez a nagy hírnév meg a nyeremény. Tudom, ez az öröm ideje, de aggódok érte, nagyon féltem őt.”

A döntőt követő napon már meg is jelent Ruszó Tibi első, önálló klipje Túl az álmokon címmel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás