promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-Faktor: Gáspár Laci trollkodása miatt nem nyert mentoráltja? – videó
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor döntőjében Gáspár Laci komolytalansága Zdroba Patrik győzelmébe kerülhetett.

Az idei X-Faktorban rengeteg izgalmas pillanatot élhettünk át, a múlt hétvégi finálé is nagyon feszült volt, végül ByeAlex versenyzője, Ruszó Tibi nyerte meg a versenyt.

A döntő emlékezetes pillanatai közé tartozik Gáspár Laci külön műsora, amivel már-már ellopta saját versenyzője, Zdroba Patrik elől a show-t. Nem ez volt az első alkalom, hogy a mentor frappánsan konferálta fel a versenyzőjét, hiszen gondoljunk csak arra, mikor Rocky Balboa-maszkot viselt, vagy amikor Patrik a Queen Show Must Go On című dalát énekelte, és Laci a Hegylakóként konferálta fel őt. Ezek a „külön performanszok” épp úgy az idei verseny részévé váltak, mint ByeAlex hosszú monológjai. Ennek ellenére mégis azt gondolhatták a nézők, hogy Gáspár Laci a fináléra való tekintettel nem fog hasonló műsorral készülni.

Akik követték a döntőt, láthatták, ahogy a mentor Deadpool jelmezben konferálta fel Patrikot, aki a szuperhős második filmjében hallható Céline Dion dallal lépett színpadra. De ez még semmi! A mit sem sejtő nézőknek eleinte csak az tűnhetett fel, hogy minden mentor néma csendben hallgatja Zdroba Patrik produkcióját, kivéve Gáspár Lacit, aki valamilyen oknál fogva nem ült a helyén, hogy jelenlétével bátorítsa versenyzőjét.

Máshogy tette ezt: a dal közepén egyszercsak megjelent Deadpool, aki olyan mozdulatokkal, lábemeléssel színesítette Patrik produkcióját, hogy a néző azt gondolhatta, nem is Laci, hanem egy hivatásos táncos van a maszk mögött. Ám amikor a dal véget ért, és a háttértáncos levette az álarcot, világossá vált, hogy Gáspár Laci egy olyan oldaláról mutatta meg magát, amit addig nem sokan, ha láthattak.

Tény, hogy ez a kis műsor poénos kiegészítője volt Patrik produkciójának, de talán Laci túlságosan is elvonta a figyelmet saját versenyzőjéről, ezzel pedig veszélybe sodorta a győzelmét. Később aztán Patrik az első körös szavazásnál ki is esett, ezzel pedig a 2019-es X-faktor 3. helyezettje lett.

Mikor ez kiderült, Laci saját magát hibáztatta az eredmény miatt, a döntő után aztán Instagram-on üzent Patriknak:

„Drága Patrik! Nagyon megkedveltek a közös utunk során, ami még nem ért itt a végéhez! Gratulálok neked a nagyszerű 3. helyezéshez! Sokan szeretnek, ezt ne felejtsd el soha! Rám bármikor számíthatsz, bármiben! Alázat, tehetség, hang, Szeretet, Hit! Ezek és Isten áldása kísérje életed minden napját és a Siker legyen Veled! Pihend ki magad, aztán hajrá!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás