Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Színes

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Színes

Promotions 16:16

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit, Stohl Luca rosszalkodásától Pokorny Lia vagány Playboy-képéig.

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit. Stohl Luca például Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad...című műsorában elárulta, egyszer menekülnie kellett egy BKV ellenőr elől.

„Mivel sosem rosszalkodom, utána olyan boldogság jött rám" – mesélte az esettel kapcsolatban Stohl.

Maradva a csajos vonalnál, jöjjön Pokorny Lia. A művésznő a magyar Playboy megszűnése alkalmából mutatott meg egy róla készül képet. Vagány, nőies alkotás lett. Kicsit másképp mutatja be a színésznőt.

Hölgyek után sültkrumpli. Gordon Ramsay és Jamie Oliver ugyanis elárulták a tökéletes sült krumpli titkát. A karácsony közeledtével ezek hasznos tippek jönnek.

És karácsonyi ajándékot is kaptunk. Pontosabban a magyar kézilabda-válogatott. Méghozzá a svéd csapatnak, hiszen nekik köszönhetően a magyar együttes ott lesz a márciusi olimpiai selejtező-tornán.

Végül pedig egy kis X-fakor. A verseny végül megnyerő Ruszó Tibi őszintén beszélt ByeAlex-ről, és a szegénységről, amiben családjával élnek.

Borítókép: Velvet