Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Színes

Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg

Színes

Promotions - 2019.12.15. 16:16

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit, Stohl Luca rosszalkodásától Pokorny Lia vagány Playboy-képéig.

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit. Stohl Luca például Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad...című műsorában elárulta, egyszer menekülnie kellett egy BKV ellenőr elől.

„Mivel sosem rosszalkodom, utána olyan boldogság jött rám" – mesélte az esettel kapcsolatban Stohl.

Maradva a csajos vonalnál, jöjjön Pokorny Lia. A művésznő a magyar Playboy megszűnése alkalmából mutatott meg egy róla készül képet. Vagány, nőies alkotás lett. Kicsit másképp mutatja be a színésznőt.

Hölgyek után sültkrumpli. Gordon Ramsay és Jamie Oliver ugyanis elárulták a tökéletes sült krumpli titkát. A karácsony közeledtével ezek hasznos tippek jönnek.

És karácsonyi ajándékot is kaptunk. Pontosabban a magyar kézilabda-válogatott. Méghozzá a svéd csapatnak, hiszen nekik köszönhetően a magyar együttes ott lesz a márciusi olimpiai selejtező-tornán.

Végül pedig egy kis X-fakor. A verseny végül megnyerő Ruszó Tibi őszintén beszélt ByeAlex-ről, és a szegénységről, amiben családjával élnek.

Borítókép: Velvet

Legolvasottabb hírek