promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az időjárást nem érdekli, hogy télnek kéne lennie
Borítókép:  Startlap
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, az évszakhoz képest meleg idő várható, tíz fok körüli hőmérséklettel.

Úgy tűnik, az időjárást nem érdekli, hogy télnek, hónak és hidegnek kéne lennie. Hiszen, ahogy az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből kiderül, az évszakhoz képest meleg idő várható, tíz fok körüli hőmérséklettel.

Hétfőn a köd, illetve a rétegfelhőzet az ország északi részén lehet, másutt fátyolfelhős, napos idő lesz. Jelentős csapadék nem valószínű. A szél a Dunántúl északi felén megerősödik, a Kisalföldön helyenként viharos széllökésekre is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 6 fok között, a legmagasabb 8 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Kedden is több órára kisüt a nap, csapadék ekkor sem várható. Viharos szélre ugyaakkor a Dunántúlon, Észak-Dunántúlon lehet számítani. A leghidegebb órákban 1-10 fok lesz. Napközben 12-18 fokig melegszik a levegő.

Szerdán északkeleten nagyobb területen köd képződhet, amely helyenként tartósabban meg is marad, másutt változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, csapadék nem valószínű. A Dunántúlon több helyen megerősödik a szél. A minimumhőmérséklet 1-10, a maximumhőmérséklet általában 10-16 fok között lesz.

Csütörtökre virradóra nagy területen köd képződhet, amely főként északkeleten tartósan meg is maradhat. A nap második felében nyugaton, délnyugaton néhol eső is lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 8 fok között, a legmagasabb általában 8 és 14 fok között valószínű.

Péntekre több-kevesebb napsütés várható. A szél nyugaton megerősödik, az Észak-Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A leghidegebb órákban 0-8 fok lesz. Napközben 8-14 fokig melegszik a levegő.
  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás