Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ruszó Tibi: ByeAlex nem állt valami kedves ember hírében

Ruszó Tibi: ByeAlex nem állt valami kedves ember hírében

Színes

Ruszó Tibi: ByeAlex nem állt valami kedves ember hírében

Színes

Helmeczi Benjamin - 2019.12.12. 13:05

Ruszó Tibi őszintén beszélt ByeAlex-ről, és a szegénységről, amiben családjával élnek.

Ruszó Tibi a 2018-as X-faktorra is jelenkezett, azonban úton Budapest felé az édesapja rosszul lett, így nem jutott el a válogatóra. Tibi egy évvel később újra jelentkezett a műsorba, és milyen jól tette. Az aranytorkú fiatal énekes könnyedén vette az eddigi akadályokat, és egyenes úton a X-faktor döntőjébe jutott.

„Most kezdem érezni, hogy ha ez így megy tovább, akár nyerhetek is, ami nagyon jó lenne, mert megváltoztatná a családom életét”

– nyilatkozta Tibi a Meglepetésnek.

Az énekes azt mondta, mikor megtudta, hogy ByeAlex lesz a mentora, elször megijedt, mert nem hallott túl jó véleményeket róla.

„Nem állt valami kedves ember hírében, és a tévében is mindig olyan szigorúnak tűnt. Aztán amikor elkezdtünk együtt dolgozni, megnyugodtam, mert egyáltalán nem olyan, amilyennek a felszínen tűnt.”

Az énekes úgy fogalmazott, hogy nagyon jó együtt dolgozni Alexszel, annak ellenére, hogy nem sok közös van bennük. Tovább örül annak, hogy ennek a közös munkának köszönhetően már van egy saját dala, és már sajt albumon is gondolkozik.

Tibi nem titkolja, hogy egy szegény családból származik, és bár a szülei igyekeztek mindent megadni neki, számtalanszor megtapasztalta a nélkülözést:

„Előfordult, hogy alig került az asztalra valami.”

Tibi ma már elképzelhetelennek tartja, hogy az X-faktor után hazamenjen, és ott folytassa, ahol a verseny előtt abbahagyta. Jövőbeni tervei között szerepel, hogy kitörjön a nehéz körülmények közül, Budapestre költözzön, és egyszer egy szép nagy házzal ajándékozza meg a családját.

Tibinek korábban volt egy kis problémája a párkapcsolatában, barátnője neheztelt a sok lány rajongótól érkező levél miatt, de egy romantikus vacsorán mindent meg tudtak beszélni, és kibékültek. Ezt maga az énekes mondta el az élő műsorban, mikor Kiss Ramóna rákérdezett.

Borítókép: Blikk

Legolvasottabb hírek