promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ruszó Tibi: ByeAlex nem állt valami kedves ember hírében
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ruszó Tibi őszintén beszélt ByeAlex-ről, és a szegénységről, amiben családjával élnek.

Ruszó Tibi a 2018-as X-faktorra is jelenkezett, azonban úton Budapest felé az édesapja rosszul lett, így nem jutott el a válogatóra. Tibi egy évvel később újra jelentkezett a műsorba, és milyen jól tette. Az aranytorkú fiatal énekes könnyedén vette az eddigi akadályokat, és egyenes úton a X-faktor döntőjébe jutott.

„Most kezdem érezni, hogy ha ez így megy tovább, akár nyerhetek is, ami nagyon jó lenne, mert megváltoztatná a családom életét”

– nyilatkozta Tibi a Meglepetésnek.

Az énekes azt mondta, mikor megtudta, hogy ByeAlex lesz a mentora, elször megijedt, mert nem hallott túl jó véleményeket róla.

„Nem állt valami kedves ember hírében, és a tévében is mindig olyan szigorúnak tűnt. Aztán amikor elkezdtünk együtt dolgozni, megnyugodtam, mert egyáltalán nem olyan, amilyennek a felszínen tűnt.”

Az énekes úgy fogalmazott, hogy nagyon jó együtt dolgozni Alexszel, annak ellenére, hogy nem sok közös van bennük. Tovább örül annak, hogy ennek a közös munkának köszönhetően már van egy saját dala, és már sajt albumon is gondolkozik.

Tibi nem titkolja, hogy egy szegény családból származik, és bár a szülei igyekeztek mindent megadni neki, számtalanszor megtapasztalta a nélkülözést:

„Előfordult, hogy alig került az asztalra valami.”

Tibi ma már elképzelhetelennek tartja, hogy az X-faktor után hazamenjen, és ott folytassa, ahol a verseny előtt abbahagyta. Jövőbeni tervei között szerepel, hogy kitörjön a nehéz körülmények közül, Budapestre költözzön, és egyszer egy szép nagy házzal ajándékozza meg a családját.

Tibinek korábban volt egy kis problémája a párkapcsolatában, barátnője neheztelt a sok lány rajongótól érkező levél miatt, de egy romantikus vacsorán mindent meg tudtak beszélni, és kibékültek. Ezt maga az énekes mondta el az élő műsorban, mikor Kiss Ramóna rákérdezett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás