promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-faktor: ők az idei döntősök, ByeAlex összeomlott az eredmény miatt
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezen a hétvégén eldőlt, melyik három versenyző jut be az X-faktor döntőjébe. ByeAlex rekordot döntött, de csalódott az eredmény miatt.

Ezen a hétvégén volt az X-faktor negyedik élő showja, amiben már a döntőbejutásért küzdöttek a versenyzők. ByeAlex három mentoráltja, Ruszó Tibi, Manuel és Vanek Andor, valamint Gáspár Laci egyetlen énekese, Zdroba Patrik állt színpadra egy duettel és egy egyéni produkcióval.

ByeAlex rekordot döntött, hiszen a hazai X-faktorban nem volt még arra példa, hogy egy mentornak mindhárom versenyzője az elődöntőbe jutott volna.

Ruszó Tibi példaképével, Kökény Attilával készült közös produkcióval, Manuel Kállay-Saunders Andrással lépett színpadra, Vanek Andor az X-faktor egykori mentorával, Keresztes Ildikóval énekelt együtt, míg Zdroba Patrik Miklósa Erika operaénekessel duettezett.

Az este nagyon feszült és izgalmas volt, mindegyik versenyző igyekezett a legjobb formáját hozni, hiszen itt már óriási volt a tét. A mentoroknak sem volt könnyű dolguk, mikor a két, egyenes továbbjutást jelentő székről döntöttek. Egyedül ByeAlex volt az, aki nem adott széket Patriknak, mert így az egyik versenyzőjét fel kellett volna állíttatnia. Nem is tetszett neki, hogy mentortársai így döntöttek, de végül Ruszó Tibi és Zdroba Patrik volt az első, akik biztosan bejutottak a fináléba.

Az alábbi produkció volt az, ami azonnali továbbjutást hozott Patriknak a döntőbe:

A második körös szavazáson a nézők szavazatai alapján az idei X-faktor 4. helyezettje Manuel lett, aki az elődöntőben búcsúzott a versenytől.

ByeAlex bár tisztában volt, hogy most az egyik mentoráltját elveszíti, mégis csalódottan omlott össze az eredmény miatt a színpadon. Szótlanul, egy helyben ülve várta meg a műsor végét.

Az X-faktor fináléja december 14-én lesz az RTL Klubon, amiben kiderül, hogy ki lesz a 2019-es verseny győztese.

Az elődöntő minden produkcióját vissza lehet nézni az rtlklub.hu/xfaktor oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás