promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balhé a villamoson, Stohl Lucára rendőrt akartak hívni
Borítókép:  Life
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stohl Luca BKK-ellenőr elől menekült.

Stohl Luca nemrég Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad...című műsorának vendége volt, ahol egy BKK-s történetét mesélte el. A színész-műsorvezetőnek arra a kérdésre kellett válaszolnia, hogy egy megállóért lyukaszt-e jegyet.

„Úgy vagyok vele, hogy igenis, meg kell venni a jegyet, bérletet és lyukasztani kell. De most már, ha ilyen egy megállókat vagy egy-kettőt megyek… akkor olyan dolgok vannak, amiket kikérek magamnak, mondjuk a 4-6-os villamoson, és úgy vagyok vele: nézem az összes ajtót, hogy ki száll fel, és ha valami olyan van, akkor a másodperc tizedrésze alatt tudok lyukasztani”

– mesélt Luca a bliccelési szokásairól, majd mielőtt folyatta volna a történetet, óvatosan megkérdezte, hogy:

„Ezt utólag még lehet büntetni?”

Tudniillik Stohl András lánya egyszer olyan szituációba keveredett, hogy miután lejárt a bérlete, nem akart újat venni, mert éppen akkor volt autóvásárlás közepén, ezért addig jegyekkel próbálta kihúzni azt az időszakot. Egy nap aztán nem tudta elővenni a jegyét lyukasztani, és az ellenőr nem hitte el Lucának, hogy nem akar bliccelni. A dolog odáig fajult, hogy Lucának menekülnie kellett.

„Beszélgettünk hosszú megállókon keresztül és az utastársak is, mindenki, hogy »de ez a szegény lány most szállt föl, tényleg«, de őt ez nem érdekeli, rendőrt hív. Már átmentünk Budáról Pestre, és aztán volt egy megálló, ahol azt mondtam, »Jó, tudja mit…?«, és akkor csak úgy elrohantam. Mivel sosem rosszalkodom, utána olyan boldogság jött rám"

Stohl Luca azzal zárta a történetet, hogy miután elfutott az ellenőr elől, boldogság tört rá, mivel addig sosem rosszalkodott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás