Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez az oka, hogy Dwayne Johnson reggel hétkor nősült meg

Ez az oka, hogy Dwayne Johnson reggel hétkor nősült meg

Színes

Ez az oka, hogy Dwayne Johnson reggel hétkor nősült meg

Színes

Helmeczi Benjamin 10:53

Dwayne Johnson-nak nyomós oka volt rá, hogy kora reggelre szervezze az esküvőjét.

Dwayne Johnson nyári fotójától felrobbant az internet. A Szikla Hawaii-n készített közös fotót kedvesével, Lauren Hashiannal, akivel éppen aznap házasodtak össze. Johnson már 12 éve van együtt párjával, és két közös gyermekük született.

A színész korábban azt mondta, hogy már egy ideje tervben volt az esküvő, csak a kisebbik lányuk, Tiana születése keresztülhúzta a számításaikat, így el kellett halasztani. Johnsonék titkos esküvőjétől jó ideig hangos volt a sajtó, állítólag a vendégek is az utolsó pillanatban kapták meg a meghívókat, éppen ezért néhányan, köztük Emily Blunt sem tudott jelen lenni az eseményen.

Egy másik, egészen idáig tisztázatlan rejtély volt a ceremóniával kapcsolatban, hogy miért kora reggelre szervezték azt. Erről kérdezte Ellen DeGeneres is a Sziklát saját beszélgetős műsorában, amire a színész poénos választ adott.

“Edzenem kellett, nyolckor már a teremben vagyok” 

Azután persze a valódi okát is felfedte: Laurennel hamar túl akartak esni a dolog hivatalos részén, hogy az ebédet már nyugodt körülmények között a családdal és a barátaikkal tudják tölteni.

Dwayne Johnson új filmjéről is említést tett a The Ellen DeGeneres Show-ban. A Jumanji: A következő szint dcember 11-én debütál a hazai mozikban.

Borítókép: Star Magazine