promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az oka, hogy Dwayne Johnson reggel hétkor nősült meg
Borítókép:  Star Magazine
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dwayne Johnson-nak nyomós oka volt rá, hogy kora reggelre szervezze az esküvőjét.

Dwayne Johnson nyári fotójától felrobbant az internet. A Szikla Hawaii-n készített közös fotót kedvesével, Lauren Hashiannal, akivel éppen aznap házasodtak össze. Johnson már 12 éve van együtt párjával, és két közös gyermekük született.

A színész korábban azt mondta, hogy már egy ideje tervben volt az esküvő, csak a kisebbik lányuk, Tiana születése keresztülhúzta a számításaikat, így el kellett halasztani. Johnsonék titkos esküvőjétől jó ideig hangos volt a sajtó, állítólag a vendégek is az utolsó pillanatban kapták meg a meghívókat, éppen ezért néhányan, köztük Emily Blunt sem tudott jelen lenni az eseményen.

Egy másik, egészen idáig tisztázatlan rejtély volt a ceremóniával kapcsolatban, hogy miért kora reggelre szervezték azt. Erről kérdezte Ellen DeGeneres is a Sziklát saját beszélgetős műsorában, amire a színész poénos választ adott.

“Edzenem kellett, nyolckor már a teremben vagyok” 

Azután persze a valódi okát is felfedte: Laurennel hamar túl akartak esni a dolog hivatalos részén, hogy az ebédet már nyugodt körülmények között a családdal és a barátaikkal tudják tölteni.

Dwayne Johnson új filmjéről is említést tett a The Ellen DeGeneres Show-ban. A Jumanji: A következő szint dcember 11-én debütál a hazai mozikban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás