promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Timi kibukott attól, amit az eBay-en látott
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Andy Vajna értékes forgatókönyveit árusítják az eBay-en.

Andy Vajna gyűjteményét és személyes relikviáit múlt hétvégén árverezték el a budapesti Nagyházi Galériában. Elkelt például az egykori filmproducer Bentley Continental GTC kabriója, festményei, filmes plakátjai, dedikált képei és egyéb használati tárgyai, de a híres Rambo-kések senkinek sem kellettek.

Számos tárgy és relikvia "aprópénzért" kelt el az aukción, többek között néhány értékes, bőrkötéses forgatókönyv. Az 1995-ös A skarlát betű, a Hajszál híján, a Reneszánz ember, a Jákob lajtorjái és A hold hegyei szkriptjeihez nagyon alacsony áron jutott valaki hozzá, aki többszöröséért próbál rajtuk túladni az eBay-en. Ezt Andy özvegye, Vajna Timi is észrevette, és teljesen kiborította a dolog.

„Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat"

- nyilatkozta a Blikknek Tímea, aki Los Angelesben való tartózkodása miatt nem tudott jelen lenni az aukción.

Az özvegy a következő hónapokat, talán éveket Los Angelesben fogja tölteni, ott fog élni és dolgozni. Timi korábban elmondta, hogy Andy nyomdokaiban szeretne lépni, és filmproducer akar lenni; szeretné támogatni a kisköltségvetésű filmeket, és örökbíteni a magyar filmek hírét a tengerentúlon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás