promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élet és halál között: éhezett és hajléktalan volt a Trónok harca sztárja
Borítókép:  Inverse
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Véreb éhezett a Trónok harca előtt, még egy csirkeszárny sem jutott neki.

December elején jelent meg a Trónok harca teljes sorozatos kiadása DVD-n és Blu Rayen, ami tele van extra tartalmakkal, beszélgetésekkel, olyan titkokkal és érdekességekkel, amiket eddig kevesen, vagy egyáltalán senki sem tudott a szériáról és a szereplőkről.

Több kezdő, és addig ismeretlen színésznek is jókor jött a Trónok harca, mint például a Havas Jont alakító Kit Harington-nak, a nem kezdő, de kevésbé ismert Peter Dinklage-nek, aki Tyrion Lannistert játszotta, vagy a Sárkányok Anyja, Daenerys Targaryen megformálójának, Emilia Clarke-nak. Utóbbi nemrég úgy nyilatkozott, hogy a sorozat készítői kényszerítették, hogy meztelenre vetkőzzön.

A fent említett színészek nem tudjuk, milyen életet élhettek a sorozat előtt, de biztos nem lebegtek élet és halál között. Nem úgy, mint a Vérebet alakító Rory McCann.

„Két évvel a Trónok harca előtt egy sátorban éltem, időnként pedig ételt kellett lopnom ahhoz, hogy ne éhezzek. Kemény időszak volt, de aztán lett munkám és összeszedtem magam. Az ember szerencséje egyik pillanatról a másikra nagyot tud fordulni, erre akkor jöttem rá, amikor nem sokkal később már egy limuzinban hordtak ide-oda és a világ egyik legfelkapottabb sorozatában szerepeltem.”

McCann ma már mosolyogva mesél életének nehéz időszakáról, viszont a rajongók számára ez megdöbbentő nyilatkozat lehet. Biztos vagyok benne, hogy nem sokan tudtak eddig a színész múltjáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás