promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-faktor: támadják Manuelt, de Kállay-Saunders András a védelmére kelt
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Manuel és Kállay-Saunders András közös dalukkal léptek színpadra az X-faktor elődöntőjében.

Az X-faktor negyedik élő adására az elődöntősök két produkcióval készültek, egy duettel és egy szólóval. ByeAlex mentoráltja Manuel hétről-hétre saját dalokat írt, ezekkel lépett színpadra. Az ő partnere Kállay-Saunders András volt, akivel saját, közös dalukat adták elő.

Bár Manuel kiesett a versenyből, mégis nyert. A műsor alatt már több saját dala is megjelent videoklippel, amelyeknek több milliós nézettségei vannak.a YouTube-on. A rapperből lett énekes sokak kedvencévá vált, de akadtak olyanok, akik hálát adtak az égnek, hogy végre kiesett a versenyből.

  • „De jó már, hogy kiesett, semmi köze nem volt a zenéhez, örüljön, hogy idáig egyáltalán eljutott."
  • „Olyan voltál, mint egy repedt fazék."
  • „Szerintem titkon mindenki reménykedett, hogy ő fog kiesni. Azért valljuk be őszintén, a műsor egyik legnagyobb nyertese ő, csak tudja jól kezelni a hírnevet, de azért a top3-ba már gáz lett volna, ha bejut"

A kommenteket olvasva Kállay-Saunders András is reagált, aki már az élő showban is dicsérő szavakkal illette a fiatal dalszerző-énekest.

„Talán nem sikerült nyerni, de már győztes. Én szerencsére zenélhettem vele egész héten és több oldalát megismertem zeneileg meg emberileg, mint amit lehet képernyőn keresztül. Olyan sok van ebben a fiúban és idővel ezt mindenki fogja látni. A rossz kommentelőknek meg azt üzenem, ameddig élőben nem találkozol valakivel, ne ítéljed, ez a fiú csupa szív és csak imádja a zenét"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás