promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anthony Hopkins alkoholproblémájáról beszélt, majd leszólta a színészeket
Borítókép:  Daily News
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt Anthony Hopkinsszel készített interjút.

Brad Pitt az Interview magazin kedvéért interjút készített Anthony Hopkinsszal. A két színész beszélgetése során nagyon sok téma előkerült, az alkoholproblémáktól kezdve a zöld hátteres filmekig. Pitt mesélt Hopkinsnak életének azon szakaszáról, amikor Angelina Jolie miatt lett alkoholista.

 

A beszélgetésnek ezen a részén felemlegették közös filmjük, a Ha eljön Joe Black forgatását, mikor Anthony Hopkins elmondta színésztársának, hogy neki is voltak az alkohollal problémái, de már 45 éve egyáltalán nem iszik.

„Visszaemlékezve úgy vagyok vele, hogy mekkora áldás volt, mert fájdalmas volt. Elkövettem néhány rossz dolgot. De mind okkal történtek valamilyen módon. Furcsa visszagondolni, hogy jó ég, én tényleg megtettem ezt mind. De a belső hang azt mondja, hogy vége, elmúlt, lépj tovább.”

Az interjú további részében előkerült az is, hogy Hopkins sokszor nem érti, hogy a riporterek miért kérdeznek egy színésztől napjaink élethelyzetéről.

„Kérdezgetnek napjaink élethelyzeteiről, amire én azt válaszolom: »Fogalmam sincs, csak egy színész vagyok. Nincs véleményem, illetve nem ér semmit.« A színészek meglehetősen buták. Nem veszek részt semmilyen vitában, számomra nincsenek ellentmondások.”

Természetesen a zöld hátteres filmek sem maradtak ki a beszélgetésből. Bár Hopkins nem mondott konkrét példát, az embernek van elképzelése, hogy melyik filmekre utalhatott.

„Ma már nem annyira szeretek moziba járni. Láttam a zöld vásznas filmek közül párat, és szórakoztatóak, de nem fogtak meg, túl öreg vagyok.”

Anthony Hopkins új filmjét, A két pápát már bemutatták a Netflixen, de néhány mozi is műsorra tűzi december 13-tól egy kis időre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás