Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megszületett az egyezség L.L. Junior és exe között

Megszületett az egyezség L.L. Junior és exe között

Színes

Megszületett az egyezség L.L. Junior és exe között

Színes

TK 12:42

L.L. Junior közleményt jelentetett meg Facebook-oldalán.

L.L. Junior kisfiának halála óta szinte vérre menő harc mellett zajlott a másik gyerek elhelyezési ügye. Voltak csendesebb időszakok, de természetesen voltak olyan napok, amikor az újságok címlapjai a zenész és H. Csilla vitáját napi szappanoperaként tálalták.

 

Azonban L.L. Junior közösségi oldalára az alábbi közleményt tette ki, amit változtatás nélkül közlünk:

„KÖZLEMÉNY
Szeretnèk mindenkit tájèkoztatni, hogy tegnap sikerült aláírni a gyermekelhelyezési megállapodást. Kizàrólag a gyermekem érdekeit, jövőjèt, és boldogsàgàt néztem, így innentől közös felügyeletet gyakorlunk az anyukàval felváltva, ami a gyakorlatban úgy néz ki, hogy egyik héten az anyukánál, másik héten nálunk lesz Lacika.
A megegyezés egyik nagyon fontos pontja, hogy innentől egyik fél sem nyilatkozik a továbbiakban sem erről, sem pedig egymásról. Tisztelettel kérném a sajtó munkatársait, hogy ezt tartsák tiszteletben!
Nagyon nehéz hónapokon vagyunk túl, ès bàr a fájdalmam nem enyhült egy kicsit sem, szeretnèk a felesègemmel, Kingàval és a gyermekemmel nyugodt családi èletet èlni. Életünk legszomorúbb karàcsonya elè nèzünk, de Lacikànak mindent meg fogunk tenni, hogy a legszebbè varàzsoljuk a szeretet ünnepét.
Kellemes Ünnepeket kívànunk mindenkinek és köszönöm a sok szeretetet és tàmogatást amit az elmúlt hónapokban kaptam!”

Borítókép: Blikk