promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiss Ramóna elégedetlen szülés utáni alakjával, még mindig fogyni akar
Borítókép:  Media1
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiss Ramóna már 10 hónapja szült, és már megszabadult 15 kilónyi feleslegtől, de ez még mindig nem elég neki.

Az X-faktor gyönyörű műsorvezetőjét hétről-hétre szebbnél szebb ruhákban láthatjuk, bár a múlt hétvégi élő showban egy olyan szettet viselt, ami sokaknak nem tetszett. Akadt olyan, aki szó szerint bohócnak nevezte ezért Kiss Ramónát.

 

Abban azonban mindannyian egyetérthetünk, hogy a műsorvezető elképesztő formában van. Rami kisfia 10 hónapja született meg, és azóta elképesztő módon visszaszerezte régi alakját. Gondolja ezt, aki külső szemmel, a TV-ben látja csak Ramit, ő azonban a mai napig elégedetlen magával.

A műsorvezető a HOT! magazinnak adott interjút, amiben azt mondja, hogy amikor terhes volt, 20 kilót felszedett magára. Mikor a szülés után távozott a kórházból, már 10 kilóval kevesebb felesleg volt rajta, amiből azóta még 5-t lefaragott. Bár családja szerint remek formában van, Ramit még mindig zavarja az a plusz 5 kiló.

A műsorvezetőt leginkább a térde feletti és a hasán lévő zsírpárnák zavarják, de örül annak, hogy jó géneket örökölt, és nem 15 kilótól kell megszabadulnia, hanem csak 5-től.

„Én a kis hurkáimmal vagyok anyuka , ami pedig a legcsodálatosabb dolog a világon”

– fogalmazott Ramóna, aki kiemelte, hogy amit a TV-ben látunk, az számára olyan, mint egy jelmez egy színdarabban. A hétköznapokban szeret smink és szemet kápráztató ruhák nélkül lenni.

„Szeretem a kényelmes, bő darabokat, és azt, hogy nincs rajtam smink. Én egy tornacipős lány vagyok, pláne, amióta gyerekem van.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás