Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiss Ramóna elégedetlen szülés utáni alakjával, még mindig fogyni akar

Kiss Ramóna elégedetlen szülés utáni alakjával, még mindig fogyni akar

Színes

Kiss Ramóna elégedetlen szülés utáni alakjával, még mindig fogyni akar

Színes

Helmeczi Benjamin - 2019.12.05. 14:50

Kiss Ramóna már 10 hónapja szült, és már megszabadult 15 kilónyi feleslegtől, de ez még mindig nem elég neki.

Az X-faktor gyönyörű műsorvezetőjét hétről-hétre szebbnél szebb ruhákban láthatjuk, bár a múlt hétvégi élő showban egy olyan szettet viselt, ami sokaknak nem tetszett. Akadt olyan, aki szó szerint bohócnak nevezte ezért Kiss Ramónát.

 

Abban azonban mindannyian egyetérthetünk, hogy a műsorvezető elképesztő formában van. Rami kisfia 10 hónapja született meg, és azóta elképesztő módon visszaszerezte régi alakját. Gondolja ezt, aki külső szemmel, a TV-ben látja csak Ramit, ő azonban a mai napig elégedetlen magával.

A műsorvezető a HOT! magazinnak adott interjút, amiben azt mondja, hogy amikor terhes volt, 20 kilót felszedett magára. Mikor a szülés után távozott a kórházból, már 10 kilóval kevesebb felesleg volt rajta, amiből azóta még 5-t lefaragott. Bár családja szerint remek formában van, Ramit még mindig zavarja az a plusz 5 kiló.

A műsorvezetőt leginkább a térde feletti és a hasán lévő zsírpárnák zavarják, de örül annak, hogy jó géneket örökölt, és nem 15 kilótól kell megszabadulnia, hanem csak 5-től.

„Én a kis hurkáimmal vagyok anyuka , ami pedig a legcsodálatosabb dolog a világon”

– fogalmazott Ramóna, aki kiemelte, hogy amit a TV-ben látunk, az számára olyan, mint egy jelmez egy színdarabban. A hétköznapokban szeret smink és szemet kápráztató ruhák nélkül lenni.

„Szeretem a kényelmes, bő darabokat, és azt, hogy nincs rajtam smink. Én egy tornacipős lány vagyok, pláne, amióta gyerekem van.”

Borítókép: Media1