Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre megszólalt az X-faktor eltűnt versenyzője

Végre megszólalt az X-faktor eltűnt versenyzője

Színes

Végre megszólalt az X-faktor eltűnt versenyzője

Színes

Promotions 11:50

Bagdi Enikő kiesett az X-faktorból, s ez úgy megviselte, hogy napokra eltűnt. Az énekesnő most került elő.

Nem mindenki tudja gyorsan feldolgozni a negatív eseményeket, a kritikákat. Így volt ezzel az X-faktorból legutóbb kiesett Bagdi Enikő. Az énekesnek – kemény véleményekkel övezve – fejeződött be a verseny, amit annyira nem viselt jól, hogy több napra eltűnt. A húszéves lány nem ment el a korábban leszervezett interjúira és még a barátai megkeresésére nem reagált. Egyszerűen azért, mert szeretett volna egy kis nyugalmat.

 

„Enikő hajlamos arra, hogy magára vegye a bántásokat. Ő így reagál, ha valami rossz történik vele. Ilyenkor hagyni kell, hogy magában feldolgozza az egészet. A párja támogatja, mellette van, és ez a fontos" – fogalmazott a Blikknek az énekes barátnője.

A Blikk jelzi, az RTL Klub stábjána sikerült telefonon elérnie a fiatal versenyzőt, aki elárulta, egyszerűen időre van szüksége.

„Elég jól megismertük egymást Enikővel a közös munka során Amikor a kiesése után beszéltünk, sejtettem, hogy pihenésre lesz szüksége, de amikor a stábunk elérte őt, kérte is, hogy egy hét múlva beszéljünk, addig szeretné átgondolni az elmúlt hónapok történéseit. Ezt mi tiszteletben is tartjuk"

– nyilatkozott a Blikknek Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Azt pedig már egy klinikai szakpszichológus, Makai Gábor mondta a bulvárlapnak, hogy valószínűleg önértékelési problémákkal küzdő ember sokkal nehezebben éli meg vagy viseli el a negatív kritikát. 

 

Borítókép: rtlklub.hu