Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Brad Pitt: Angelina Jolie miatt lettem alkoholista

Színes

TK - 2019.12.04. 18:23

2019 áprilisának végén döntött arról a bíróság, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt hivatalosan is elváltak.

Angelina Jolie és Brad Pitt a Mr. és Mrs. Smith forgatásán jöttek össze, és nyolc évig voltak együtt – ők voltak Hollywood álompárja. Aztán történt valami, aminek hatására Jolie beadta a válókeresetet, és elkezdődött egy hosszú, jogi procedúra. A színésznő több alkalommal is rossz színben tüntette fel a színészt, azt állította többek között, hogy alkohol és drogproblémákkal küzd, sőt még azzal is megvádolta, hogy kezet emelt a gyerekeikre.

 

Brad Pitt azonban az Interview magazinnak készített interjút az egyik legnagyobb színészlegendával, Anthony Hopkins-szal, ahol többek között az ivási szokásaikról is beszélgettek. Ekkor mondta Pitt azokat a kegyetlenül őszinte mondatokat, miszerint volt feleségének köszönheti azt, hogy a pohárhoz nyúlt.

Az ivászat egyfajta menekülés volt számára a megromlott házasságból. Miután hivatalosan is külön utakon folytatták életüket, akkor döbbent rá Brad Pitt, hogy most már egyáltalán nem szolgál semmilyen célt számára az, hogy állandóan lerészegedjen. Így alkoholelvonó kúrára is ment.

A színész amúgy profi ivónak tartja magát, aki szinte bárkit az asztal alá tud inni.

Borítókép: AFP.

Legfrissebb híreink

Vissza a főoldalra.
Az emberi összefogás gyönyörű példája a gyalogló papagáj megmentése