Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Béres Alexandra megmutatta formás alakját, nehezen talált jó melltartót

Béres Alexandra megmutatta formás alakját, nehezen talált jó melltartót

Színes

Béres Alexandra megmutatta formás alakját, nehezen talált jó melltartót

Színes

Helmeczi Benjamin 13:50

Béres Alexandra a mai napig izgul a fehérneműs, fürdőruhás fotózások előtt.

Béres Alexandra már 43 éves, két gyermekes anyuka, ez azonban egyáltalán nem látszik meg rajta. A fitneszedző elképesztő formában van, amit nem szégyell megmutatni.

Alexandra nemrég elvállalt egy fehérneműs fotózást, ebből két képet is közzétett az Instagram-oldalán, a követői legnagyobb örömére.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#reklám Azért, őszintén bevallom, hogy még mindig, ennyi év után is, nagyon izgulok a fürdőruhás, fehérneműs fotózások előtt! (Talán egyre jobban) Most pedig, még inkább szerettem volna, ha minden jól sikerül, hiszen az unokatesóm, Zoli felkérésére a Konkurencia fehérnemű hálózatnak készítettünk egy sorozatot. Orsi unokatesóm fotózta:). Annyira jó, hogy végre itthon is találok méret választékot, nem kell már külföldre utaznom érte! Itt is mutatok Nektek néhány felvételt:)! #mindenméret #allsize #végre #fehérnemű #apróörömök #daisydessous s @konkurenciafehernemuhalozat @orsolyabereczkyphotography @kapuileila @juhaszlucastylist @minimalfotostudio #reklám

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

 

„Azért, őszintén bevallom, hogy még mindig, ennyi év után is, nagyon izgulok a fürdőruhás, fehérneműs fotózások előtt.”

Ez a fitneszedzőről készült képeken viszont egyáltalán nem látszik meg. Egy másik fotón Alexandra már egy fekete melltartóban pózol.

„Mi anyukámmal évekig nagyon nehezen találtunk itthon kényelmes, jó méretű melltartót. Általában külföldről vadásztuk a szebb darabokat, így tényleg nagyon örülök, hogy már itthon is van szép választék”

– írta a kép mellé Alexandra.

Borítókép: Lokál