promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kidobta szerelme az X-Faktor énekesét
Borítókép:  Youtube.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az X-Faktor 2019-es évada nem csak az éneklésről és a versenyzésről szól, hanem a szerelmekről is.

Azt talán már a fél ország tudja, hogy az X-Faktor két mentora Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkot. Azt talán már kevésbé, hogy a műsor két versenyzője is egymásba szeretett.

 

A Blikk azonban most arról ír, hogy az X-Faktor legifjabb állva maradt versenyzőjét, a felvidéki Ruszó Tibit kidobta a barátnője. A fiú a műsor előtt jött össze a lánnyal, ám miután az ország megismerte egy csomó levelet kapott...

„Igazából én rontottam el. Nagyon sok lány ír, rengeteg rajongóm van. Megállítanak az utcán, közös fotót kérnek, rengeteg levelet és képet kapok. Furcsa ezt mondani, mert nem vagyok nagy csajozógép, de úgy tűnik, megőrülnek értem a lányok. Úgy éreztem, hogy itt valami több is lehetne. Tetszett a lány, és olyan volt, mintha ezer éve ismerném. Persze, az otthoni barátnőm megtudta, hogy egy másik lánnyal beszélek, és szakított velem. Azt mondta, becsaptam őt, hazudtam neki, és soha többé nem tud megbízni bennem”

– mondta Ruszó Tibi a lapnak, aki nem csak levelezett, hanem telefonon is beszélt az egyik rajongójával.

A fiatal énekes hamar rájött, hogy hatalmas hibát vétett, így most megpróbálja kiengesztelni volt barátnőjét:

„Tudom, hogy hibáztam. Hogy úgy mondjam, csak hobbiból beszélgettem a másik lánnyal. Kinek ne tetszene, ha szép lányok írogatnának neki, meg ismerkedni akarnának? Persze a barátnőm önmagamért szeretett, mert még azelőtt jöttünk össze, hogy bekerültem volna a műsorba, mások viszont pedig már lehet, hogy csak a hírnév miatt akarnak velem lenni. Nagy tanulság volt ez. Az élő show után mindig hazamegyek egy vagy két napra. Tudom, hogy ez az utolsó lehetőségem, hogy visszakapjam őt. Szerintem viszek neki egy csokor virágot, vagy szerenádot adok neki, hogy visszanyerjem a bizalmát. Bár ha őszinte akarok lenni, én sem bíznék meg magamban egy ilyen eset után, de remélem, a barátnőm engedékenyebb lesz.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás