promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb szerelem az X-faktorban, ByeAlex mentoráltja összejött versenytársával
Borítókép:  Mmonline
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dallos Bogi és Puskás Peti románca után ezúttal Manuel és a Take3 egyik tagja között lobbant fel az a bizonyos láng.

Múlt héten a Star magazin egyik olvasójának hála az egész ország tudomást szerzett Dallos Bogi és Puskás Peti románcáról. Az X-faktor mentorait egy étteremben kapták lencsevégre, ahogy egymást ölelkezve ültek egymás mellett.

 

Azóta maga a szerelmes pár is megerősítette a hírt, több közös fotót is posztoltak már a közösségi oldalukon. Legutóbb az X-faktor második élő adásán készült egy aranyos kép kettejükről, amit a nagyvilággal is megosztottak.

 

Mint az köztudott, a versenyzők egy helyen laknak, amíg a verseny tart, így az együtt töltött idők alatt szövődhetnek szerelmi szálak. Ugyanez történt most ByeAlex egyik mentoráltjával, az aranytorkú rapperrel, Manuellel, aki a Take3 egyik tagjával, Marschal Edinával jött össze.

„Nagyon hamar szimpatikusak voltak egymásnak. Sok időt töltöttek együtt. Volt, hogy közösen készültek az aktuális produkciójukra is. Egyáltalán nem csináltak titkot abból, hogy egy pár lennének, boldogan vállalták, látszott rajtuk, hogy boldogok”

– mesélte egy bennfentes a Blikknek.

Az egyetlen baj, hogy a Take3 kiesett a második élő showban, ezzel nem csak Puskás Peti vesztette el az utolsó csapatát, de az ifjú szerelmesek is olyan időt vesztett, amit együtt tölthettek volna. Mivel a lánycsapatnak ki kellett költöznie a versenyzőknek biztosított lakásból, Manuel és Edina ritkábban tudnak találkozni.

Az X-faktor ezen a hétvégén is folytatódik. Már csak hat versenyző maradt, akik 2-2 dallal lépnek színpadra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás