promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa nagyítóval keresi a megfelelő esküvői ruhát
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétvégén rendezték meg a Marie Claire Fashion Days-t, ahol megjelent Demcsák Zsuzsa, és párja, Krishan.

Több mint egy hónapra vissza kellett térnie Indiába Demcsák Zsuzsa párjának, Krishan-nak, ugyanis a férfinek egy hivatalos papírt kellett beszereznie, ami elengehetetlen ahhoz, hogy Magyarországon összeházasodhassanak.

 

A pár nem igazán jelenik meg nyilvánosan, a férfi az egykori műsorvezető TV2-s fellépései közben is inkább háttérbe húzódik. Most azonban közösen jelentek meg egy divatbemutatón, ahol minden szem rájuk szegeződött, és természetesen kattantak a vakuk.

„Már egy ideje figyelem az esküvői ruhákat, a tervezők stílusát, de még nem találtam meg azt, amelyikben az itthoni esküvőnket elképzeltem”

– árulta el a Blikknek Demcsák Zsuzsa, aki azonban arra a kérdésre nem válaszolt, hogy mikor fogják megtartani a két esküvőt.

 

Az Ázsia Expressz második évadának szereplője – a műsor alatt ismerte meg indiai kedvesét – elárulta, hogy nagyon szeret magyar tervezőkkel dolgozni:

„Rendszeres visszatérője vagyok ennek a rendezvénynek, hiszen sokszor léptem fel a kifutón egy-egy magyar tervező ruháját viselve, de vendégként is többször voltam jelen. Érdekes lenne egyszer megmutatni Krishannak, milyen az, amikor én vagyok a kifutón, ő pedig a közönség soraiból néz engem. Sok magyar tervező van, akinek a stílusát kifejezetten kedvelem. Ha tehetem, egy-egy rendezvényre én is magyar tervező darabjai közül választok. A letisztult, egyszerű, mégis valamiben fineszes ruhadarabokat kedvelem.”

#marieclaire

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás