promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Depp életveszélyben, Bogi összejött mentortársával, Bale mindenkit kiakasztott
Borítókép:  Daily Star
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a hét öt legolvasottabb híre Dallos Bogi párkapcsolatától Gareth Bale zászlós botrányáig.

A hét legolvasottabb híre, hogy Dallos Bogi összejött mentortársával. Az énekesnő korábbi kapcsolata után úgy nyilatkozott, hogy többet nem szeretné keverni a magánéletet a munkával, ehhez képest most ők az X-faktor sztárpárja.

 

Johnny Depp évek óta alkoholproblémákkal küzd, ám mindezidáig senki sem tudta, hogy ilyen nagy a baj. Barátai szerint a színésznek már csak hetei vannak hátra, ha így folytatja, a karácsonyt sem éri meg. 

 

Létezik a tökéletes krumplis tészta. A titokról Fördős Zé rántotta le a leplet. A közismert étel mellé a gasztroblogger elárulja saját, házi kovászos uborkájának receptjét, amihez nem kenyeret, hanem valami egészen mást használ.

 

Szinte senkit sem érdekel Majka saját ötletén alapuló műsora, a Nyomd a gombot tesó! Ezért a TV2 változtat a műsorrendjén, ami a gameshow mellett még két műsort is érint.

 

Miután Wales 2-0-ra legyőzte Magyarországot az Európa-bajnoki selejtezők utolsó körében, Gareth Bale egy feliratos zászlóval jelezte boldogságát, ami teljesen kiakasztotta a futballvilág szereplőit. Egyesek tiszteletlennek és hálátlannak tartják a labdarúgót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás