promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex: Nagyon konzervatív vagyok a négy fal között – videó
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex a Viasat3-on és a Sony Max-on futó Lakástalkshow vendége volt.

ByeAlex Lovász Lászlóval beszélgetett, és az interjú közben nagyon sok mindent körbejártak – vette észre a 24.hu. A műsor egyik legérdekesebb része az volt, amikor az énekes arról beszélt, hogy mit tart idális családmodellnek:

„Én nagyon konzervatív vagyok a négy fal között. Én hozom a pénzt, karrier, mit tudom én, a feleségem nem dolgozik. Ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babákra, főz, megyünk nyaralni, amit akar.”

 

Életem egyik legizgibb élménye volt találkozni egy babával... Kapcsoljatok majd oda! #lakastalkshow #sonymax

A P U (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés,

E gondolat mentén továbbhaladva szóba került az is, hogy mikor nem érezné magát férfinak ByeAlex:

„Az a baj, hogy mindegyik többre vágyik. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert különben értéktelenek. Pedig szerintem a nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene lennie valahol, úgy hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben.”

Természetesen az énekesnek megvan a véleménye a nőkről, így nem tudja, hogy az életben meg fogja-e találni a társát:

„Egyébként én az erős nőket szeretem, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Nem szeretem a bénákat meg az ingyenélőket. De az előbbi nyilván szereti, ha saját privát szférája van meg karrierje és nem csak a mi van. Szóval ez nem tudom, hogy fog működni a jövőben, lehet hogy sehogy.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás