promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befogták Németh Sándor démonait, de a jógázás továbbra is veszélyes
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hit Gyülekezete vezetőjének kijelentése nagy port kavart, és számos mém született róla.

A 444-en jelent meg egy videó, amelyben Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője hosszasan értekezett a jógáról, mint a démonokat megidéző keletről származó mozgásformáról. Szerinte ugyanis a jógázás a keleti okkult világnézet része, amelyet démonok megidézésére és tiszteletére szántak.

„Tessék megnézni a legprimitívebb, legbarbárabb törzseknél, hogy a démonoknak a legősibb megidézése mozgás által történt, tehát a mozgáskultúra sosem független a természetfölötti tartalomtól”

– fogalmazott az előadásán Németh Sándor.

 

A videó megjelenése óta folyamatosan kerülnek fel a frappáns, szellemes és poénos mémek. Ezek közül mutatok néhányat:

 

De én is kreatívkodtam már a videó megtekintése után:

Németh Sándor kijelentésére India budapesti nagykövetségének Amrita Shergil Kulturális Központja is reagált, felhívták a figyelmet a jóga jótékony hatásaira:

„A jóga megtanította nekünk a betegségből az egészséghez vezető utat, és egy módját annak, miként élhetünk nyugodt, kreatív, tartalmas és megelégedettséggel eltöltő életet. Megmutatja a módját, miként győzhetjük le a feszültséget és a tudattalan szorongást. Kijelenthetjük, hogy a jóga az egészség és a jólét keresésének egyik legnagyobb tömegmozgalmává nőtte ki magát. Megosztás helyett a jóga egyesít; a szenvedések erősítése helyett a jóga gyógyít.”

A Magyarországi Krisna-Tudatú hívők Közössége egyenesen szégyenteljesnek tartja, hogy egy vallási vezető nyilvánosan démonizál másokat. Annak érdekében, hogy Németh Sándor tapasztalatokat szerezzen arról, amit démonok megidézésére alkalmas mozgásformának tart, a Közösség egy 10 alkalmas ingyen jógaképzést ajánlott fel a Hit Gyülekezete vezetőjének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás