promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közös, szívecskés képet posztolt Dallos Bogi és Puskás Peti
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azt egyelőre nem tudni, hogy valóban egy párt alkot Dallos Bogi és Puskás Peti, vagy csak meg akarják viccelni rajongóikat.

Csütörtök délelőtt, a Star magazin alapján arról számoltunk be, hogy az RTL Klubon futó X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti egy párt alkot. A magazin fotókkal, és szemtanúk megszólaltatásával próbálta bizonyítani igazát.

 

Puskás Peti márciusban szakított öt év után Eke Angélával, de Dallos Bogi kapcsolata is nem sokkal előtte ért véget Temesi Ádámmal, akivel egy ideig együtt is dolgozott. Bogi akkor azt nyilatkozta, hogy nem szereti keverni a magánéletet a munkával, most mégis mentortársa rabolta el az énekesnő szívét.

Az idei X-faktorban is többször volt rá példa, hogy a mentorok egymásnak estek, az egyik adásban ByeAlex annyira megsértette Bogit, hogy az énekesnő sírva hagyta ott a forgatási helyszínt. A mentorok közül egyedül Puskás Petivel nem volt összetűzése Boginak.

 

Csütörtök délután mind a két énekes ugyanazt a képet posztolta Instagram-oldalára, egy piros szívecske kíséretében.

Dallos Bogi (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Az még nem derült ki, hogy így vállalják fel kapcsolatukat, vagy csak a bulvárhírre reagálva úgy gondolták, hogy megviccelik rajongóikat.

Azonban a kapcsolat teóriát erősíti, hogy Dallos Bogi képéhez Iszak Eszti és Weisz Fanni is küldött egy piros szívecskét, míg Puskás Peti bejegyzését Baukó Éva kommentelte:

„Végre! Összeilletek”

Peter Puskás (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás