promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három évig tartott Feke Pál és Gyenesei Leila házassága
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Feke Pál egy Facebook-posztban jelentette be, hogy külön utakon folytatják Gyenesei Leilával.

A Bors értesült róla elsőként, hogy a népszerű színész-énekes Feke Pál, és a kétszeres világbajnok öttusázó Gyenesei Leila válik. A lapnak nyilatkozott egy informátor, aki közel áll a családhoz:

„Sajnos a házasságuk megromlott, egy ideje már nem is élnek együtt. Leila a kislányukkal elköltözött Palitól. Azt nem mondom, hogy Pali szomorúan rója a színház kihalt, félhomályos folyosóit, de nyilván mindenkit megvisel egy ilyen helyzet. Leilán sem vettek észre semmit a kollégái, amikor műsort vezetett a DIGI Sporton.”

Péntek este a Sport 24-ben... #sporthírek #mamégmunka #devégeahétnek #mindjartgyereknap #yuhuuu #Mimi

dr. Gyenesei Leila (@leilagyenesei) által megosztott bejegyzés,

A lap azt írja, hogy az információval megkeresték Feke Pált, aki nem akart nyilatkozni nekik, majd nem sokkal később Facebook-oldalára az alábbi közleményt tette ki:

Kedves Barátaink, Ismerőseink és a Sajtó Tisztelt Képviselői!
Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk. Kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel gyermekünkre, valamint a fentieket tudomásul véve, tartsák tiszteletben magánéletünket. Mégértésükre számítva, e témában a továbbiakban egyikünk sem kíván nyilatkozni.
Tisztelettel: Gyenesei Leila és Feke Pál”

Gyenesei Leila és Feke Pál két év ismeretség után 2016 nyarán házasodott össze, 2017 augusztusában pedig megszületett közös kislányuk, Mimi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás