promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emilia Clarke: A Trónok harcában kényszerítettek, hogy meztelenre vetkőzzem
Borítókép:  Vanity Fair
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő azt mondta, hogy akarata ellenére kellett levetkőznie a Trónok harca forgatásán.

Emilia Clarke mindössze 25 éves volt, mikor bekerült a Trónok harcába. A fiatal, kezdő színésznő nagyon hamar a közönség kedvencévé vált, leginkább a férifiak számára, hiszen Emiliát rögtön az első jelenetében anyaszült meztelen láthattuk.

Bár a rajongóknak ez kellemes emlékként maradt meg az emlékezetükben, Emilia Clarke számára mindez pokoli élmény volt. A most 33 éves színésznő az Armchair Expertben mesélte el, hogy a széria készítői anno rákényszerítették, hogy bevállalja a meztelen jeleneteket.

„Frissen végzett dráma tagozatosként munkának tekintettem erre, ha benne van valami a forgatókönyvben, akkor azt meg kell csinálni. Ezt meg azt kell megtennem, és akkor biztosan minden rendben lesz. Még sosem voltam ilyen jellegű filmforgatáson előtte. Előtte csak két forgatáson vettem részt, erre ott termettem csupasz meztelenül egy csomó ember előtt. A forgatások előtt sokat vitáztam a rendezőkkel, mondtam nekik: »Nem, a takaró rajtam marad!«, erre ők: »Ugye nem akarod, hogy a Trónok harca-rajongók csalódjanak benned?« Erre már csak annyit mondtam, hogy: »B....átok meg«”

– fogalmazott a színésznő.

 

Az első évadban ráadásul nemcsak, hogy meztelenul látjuk Emiliát, de egy közös szexjelenete is volt Jason Momoával. A színésznő szerint színésztársa mindig úriember volt és mindig kiállt mellette:

„Az egyik jelenet felvételekor nagyon reszkettem, Jason viszont azonnal kért nekem egy köntöst, nehogy megfázzak.”

A friss diplomás színésznő a borzasztó forgatás után már nem finomkodott a rendezőkkel, vitába szállt velük, ha valami nem tetszett neki. Emiliát azóta több filmben is láthattuk, jelenleg fut a mozikban a Múlt karácsony, aminek történetét George Michael Last Christmas című dala ihlette.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás