promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs már békülne Bereczki Zoltánnal
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs nyolc évvel ezelőtt ripacsnak nevezte Bereczki Zoltánt, aki megorrolt a rádiós kijelentésére.

Bereczki Zoltán 2011-ben szerepelt a Nagy Duettben, az egyik műsorszám után Sebestyén Balázs kijelentette, hogy az énekes egy ripacs – írja a Bors.

A hét elején a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában Sebestyén Balázs hosszasan dicsérte Bereczkit. Ezt annak apropóján mondta, hogy a vasárnap Sztárban sztár leszek! című műsort a stúdióban követte végig a műsorvezető felesége és gyermekei:

„Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem...”

Mi már itt! Ti??? 18:55 @sztarbansztartv2

Bereczki Zoltán (@bereczkizoltan) által megosztott bejegyzés,

A lap megkérdezte Bereczki Zoltánt, hogy mit gondol Sebestyén Balázs pálfordulásáról, amin még a rádiós műsorvezető társa, Vadon Jani is meglepődött:

„Színészként fontosnak tartom, hogy kibeszéljem egy szakemberrel a velem, körülöttem zajló pozitív, negatív dolgokat, mert úgy gondolom, ahogy a testünket egy edzőteremben, úgy a lelkünket, tudatunkat is karban kell tartani, de félreértés ne essék, volt pszichológusom már korábban is, amit soha nem is tagadtam. Ahogy azt sem, hogy mai napig van. Örülök, de ez nem az első pozitív megnyilvánulása rólam. Balázs első rólam szóló felszólalása után üzentem meg neki a sajtón keresztül: csak azután ripacsozzon, hogy megnézett bármilyen darabban. Miután megnézett A Lepkegyűjtőben, már történt ilyen. Én pedig továbbra is úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer véletlenül úgy hozza az élet, nagyon szívesen tisztázom vele személyesen ezt az egészet. Nyilván valamilyen szempontból érdekes a történet, hogy valaki, akivel két szót váltasz életedben, egyszer csak negatív hullámokat küld feléd.”

Sebestyén Balázs csak annyit reagált a Bors megkeresésére, hogy a témával kapcsolatban mindent elmondott a műsorban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás