Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megvan, hogy ki foglalja el Tóth Gabi zsűriszékét!

Megvan, hogy ki foglalja el Tóth Gabi zsűriszékét!

Színes

Megvan, hogy ki foglalja el Tóth Gabi zsűriszékét!

Színes

TK - 2019.11.16. 12:12

A TV2 nem mert váratlan húzni a műsor kapcsán, így nem is történt meglepetés.

Az már napok óta köztudott, hogy Tóth Gabi terhessége annyira előrehaladott, hogy nem fogja tudni végigcsinálni a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorát.

 

Nem történt meglepetés, és a csatorna Tóth Gabi nővérét, Tóth Verát kérte fel arra, hogy üljön a zsűri székébe, és mentorálja testvére egyetlen állva maradt versenyzőjét Sebestyén Kátját.

 

Tóth Vera örömmel mondott igent a felkérésre, és az alábbiakat mondta a Borsnak:

„Örömmel vállaltam a felkérést, az elejétől figyelemmel követtem a műsort. Már zsűritagként és versenyzőként is részt vettem a Sztárban sztár-szériákban, így azonnal nosztalgikus hangulatba kerültem. Boldogan vágok bele a feladatba. Kátja vérprofi, de személyiségében erőteljes, bízom benne, hogy sokat tudok majd neki segíteni a felkészülésben. Nehéz, de egyben hálás feladat kizárólag fiúk mellett helyet foglalni a zsűriben, de úgy gondolom, hogyha humor van, akkor minden van.”

Az énekesnő Joshi műsorában is szerepelt, ahol a következőket mondta testvéréről és sógoráról:

„A női test csodája Tóth Gabi. A világ legcsodálatosabb dolga, ahogy megfogom a pocakját és kommunikálok közben a gyermekével. A termékenység is­tennője. (...) Gábornak szobrot fogok állítani. Ő aztán megmutatta, hogy lehet valaki egy felelősségteljes társ, egy felnőtt férfi.”

Borítókép: Forrás: TV2